'NISAM MAHATMA GANDHI': / Bilić otkrio Englezima što misli o neslavnom potezu u Francuskoj

Image
Foto: AFP
20.4.2016.
14:50
AFP
VOYO logo

Razlog? Svjetsko prvenstvo u Francuskoj i polufinalna utakmice s domaćinom. Kao što je poznato Bilić je tijekom jednog duela s LaurentomBlancom simulirao da je dobio udarac u glavu zbog čega je tadašnji kapetan Francuske zaradio crveni karton te je propustio finalni susret s Brazilom.

"Nisam ponosan zbog toga. Nikako nisam želio da dobije crveni karton. Zašto? Zbog toga da ne propusti finale? Finale nisu igrali s nama. Želio sam se zaštiti. Nisam želio da sudac meni da žuti karton jer bi mi to bio drugi i ne bih igrao u finalu da smo prošli. Možda sam trebao misliti na Blanca, ali sam mislio više na sebe. Samo sam se želio zaštiti", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklonjeni penali

Potom se osvrnuo i na simuliranje njegovih igrača te je rekao da to nije u skladu s West Hamovom politikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je igrač u kaznenom prostoru želim da namjesti ili sam zabije gol, a ne da pazi hoće li ga netko srušiti i slično", kazao je Bilić.

"Međutim, nisam Mahatma Gandhi i neću vam lagati. Uvijek želim da dobijemo kazneni udarac. Iako ne želimo da nas se proziva zbog glume, nemam ništa protiv ako nam povremeno poklone jedanaesterac. No, ponosan sam što nismo takav klub", rekao je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić se, inače, našao pod istragom Engleskog saveza zbog činjenice da se poslije utakmice s Leicesterom žalio na suđenje, ali tek treba vidjeti hoće li se i službeno morati očitovati o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo