NIKOLA MORO JASNO JE POKAZAO KAKAV DINAMO ČEKA BENFICU: / Njegove riječi trebale bi upaliti alarme u Portugalu

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Vratio se nakon ozbiljne operacije, a sada će igrati u utakmici desetljeća

13.3.2019.
20:59
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Mladi hrvatski nogometaš Nikola Moro po svemu sudeći u četvrtak će na stadionu Luz zaigrati svoju prvu europsku utakmicu ove sezone u 'modrom' dresu od prve minute. Ozljede kapetana Arijana Ademija i Ivana Šunjića otvorile su mu mjesto u momčadi.

"Za mene će to biti možda prva utakmica u Europi od prve minute, ali spreman sam. Mislim da mogu odgovoriti kvalitetno i da mogu pomoći momčadi," kazao je 21-godišnji Splićanin. Moro je u ožujku prošle godine ozlijedio prednje križne ligamente na utakmici Hrvatske i Moldavije (4-0) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio velike stvari

Operaciju je obavio u Lyonu, a potom s terena izbivao šest mjeseci. Povratak nije bio lagan, no uspio je. Zanimljivo, Uefa je početkom ove godine objavila listu 50 mladih nadolazećih zvijezda u dobi između 18 i 21 godine, a na popisu se našao i mladi Splićanin.

"Za svakog igrača je san igrati takvu utakmicu na takvom stadionu pred punim tribinama. Velika je to stvar, to će mi pomoći da se razvijem kao nogometaš i kao osoba," dodao je. Moro je naglasio kako se Dinamo u Lisabon nije došao braniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo se došli braniti, došli smo pobijediti," poručio je dodavši: "Dinamo mora svih 90 minuta igrati koncentrirano i disciplinirano u obrani. Benfica može kazniti svaku pogrešku, ali mi se nismo došli branit već smo došli po prolaz."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo