FAVORIT OD PAPIRA / Nikola Jurčević: 'Nije to Betis na koji smo naviknuli. Dinamo treba ponoviti 'sevillski recept'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Dinamo ima veliku priliku protiv Betisa proći u osminu finala Konferencijske lige. Nikola Jurčević nam je otkrio recept

21.2.2024.
12:00
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo sutra od 18.45 na Maksimiru ima šansu izbaciti iz nokaut faze Konferencijske lige Betis, klub iz Primere koji je trenutno na 7. poziciji u prvenstvu, koji je favorit.

Image
BILI SMO PRAZNOVJERNI /

Opet smo nazvali Strupara: 'Jesam vam rekao? Nije Betis ništa posebno, prolazi to Dinamo'

Image
BILI SMO PRAZNOVJERNI /

Opet smo nazvali Strupara: 'Jesam vam rekao? Nije Betis ništa posebno, prolazi to Dinamo'

Ali, samo na papiru... Betis je favorit od papira, Dinamo je granitno odigrao u Sevilli prošlog tjedna, ali u igri škare - papir- kamen, ako ju se sjećate iz mladosti, papir je jači od kamena. Favorit od papira zvan Betis, u našoj igri, itekako može preokrenuti sve u svoju korist. Jedan gol zaostatka za Andalužane nije nenadoknadivo, ali protiv sebe će imati i dobro poznati huk Boysa sa Sjevera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je odigrao jako dobro obrambeno u Sevilli i to će sutra biti ključ na Maksimiru. Bio je to recept Dinama koji na taj način igra europske srazove protiv velikih klubova koji imaju kvalitetu. Bili su vrlo dobro organizirani, vrlo čvrsti, vrlo kompaktni, trebat će Dinamu taj sevillski recept", rekao nam je jutros Nikola Jurčević.

Dinamo nije dozvolio Betisu puno šansi. Doduše, nije ni Dinamo imao previše prilika u ofenzivnom dijelu igre, međutim na kraju su došli do tog jednog, nadamo se zlatnog gola, koji će im omogućiti prolaz, slavlje nad favoritom na papiru, objašnjava nam popularni Jura koji tvrdi i sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to ni blizu od one igre Betisa na koju smo od njih naviknuli. Španjolske momčadi su inače tehnički potkovane, a Betis je prošlog tjedna u tom segmentu razočarao i podbacio, jer su imali veliki broj tehničkih grešaka. Tek tamo pred kraj susreta su se opustili i zaigrali bolje", zaključio je Nikola Jurčević.

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo