Kranjčar otvorio dušu: 'Mislim da to nije slučajnost'

'U Engleskoj sam itekako pokazao da se svojim tjelesnim kapacitetima mogu nositi s današnjim stilom modernog nogometa.

5.4.2013.
14:24
VOYO logo

Niko Kranjčarje zbog ozljede ligamenata desnog koljena, koju je zaradio u susretu između Hrvatske i Srbije, od svog kluba Dinama dobio slobodno i vratio se u Zagreb. Rehabilitaciju će započeti kada se vrati u Kijev.

"Prognoze govore da bih mogao početi trenirati negdje sredinom svibnja. Dakle, za mjesec i pol dana. Nije to tako ozbiljna ozljeda. Radi se o istegnuću ligamenata, nije ništa puklo", optimistično je započeo Kranjčar razgovor za Sportske novosti pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da moje najveće utakmice tek slijede. Iskusan sam, potpuno sazrio, u vremenima koja slijede trebao bih pružati najbolje partije. Naravno, mnogo toga se treba poklopiti. Nikad nisam imao brzinu, pa i nisam svoj nogomet bazirao na brzini. S druge strane, igrao sam šest godina u Engleskoj, tamo sam itekako pokazao da se svojim tjelesnim kapacitetima mogu nositi s današnjim stilom modernog nogometa. U hrvatskoj reprezentaciji sam odigrao sedamdeset i nešto utakmica, mislim da to nije slučajnost. Nisu mi svi izbornici bili tate!", poručio je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo