NI RIJEČI O MODRIĆU / Niko Kovač otkrio tko su po njemu glavni kandidati za Zlatnu loptu: 'Srećom, ja nisam jedan od onih koji o tome moraju odlučivati'

Image
Foto: Profimedia

Bivši izbornik dao je prednost dvojici fantastičnih napadača

15.10.2021.
11:05
Profimedia
VOYO logo

Bez dileme, moj kandidat za Zlatnu loptu je Benzema. Najbolji napadač, brutalan nivo već deset godina i šampion nad šampionima. Zar nije tako?. Poručio je to brazilski Ronaldo preko Instagrama i tako se uključio u raspravu o najboljem nogometašu prošle godine.

Image
KAPETAN DOBIO PORUKU IZ JUVENTUSA: /

Allegri podržao Ronalda i otkrio što Modrićeva Zlatna lopta znači Portuglacu

Image
KAPETAN DOBIO PORUKU IZ JUVENTUSA: /

Allegri podržao Ronalda i otkrio što Modrićeva Zlatna lopta znači Portuglacu

Svoje mišljenje uoči utakmice Monaca i Lyona da je hrvatski stručnjak Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko je favorit za Zlatnu loptu? Puno je dobrih igrača koji bi je mogli osvojiti, poput Karima Benzeme ili Roberta Lewandowskog. On je srušio rekord po broju golova u sezoni u njemačkom prvenstvu. Dao je 41 gol što je impresivno. Vidjet ćemo tko se s njima može boriti. Srećom, ja nisam jedan od onih koji o tome moraju odlučivati, ali da mogu, podijelio bih svima glasove", poručio je bivši izbornik

Modrić među 30

Među 30 nominiranih nalazi se i Luka Modrić. Nagradu koju dodjeljuje ugledni France Football 36-godišnji hrvatski nogometaš je osvojio 2018. godine kada je pobijedio tada drugoplasiranog Cristiana Ronalda i trećeplasiranog Antoine Griezmanna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine je pandemija koronavirus onemogućila dodjelu ove nagrade, a posljednji pobjednik (2019. godine) je Argentinac Lionel Messi koji je ujedno rekorder sa šest Zlatnih lopti u karijeri. Jednu manje ima Cristiano Ronaldo, dok su je po tri puta osvajali Michel Platini, Johan Cruyff i Marco van Basten.

Svečana dodjela ovogodišnje nagrade održat će se 29. studenoga u Parizu, a za Modrića je ovo ukupno četvrta nominacija u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis 30 kandidata za Zlatnu loptu: Cesar Azpilicueta (Chelsea), Nicolo Barella (Inter), Karim Benzema (Real Madrid), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Kevin De Bruyne (Manchester City), Ruben Dias (Manchester City), Gianluigi Donnarumma (PSG), Bruno Fernandes (Manchester United), Phil Foden (Manchester City), Erling Haaland (Borussia Dortmund), Jorginho (Chelsea), Harry Kane (Tottenham), N'Golo Kante (Chelsea), Simon Kjaer (Milan), Robert Lewandowski (Bayern), Romelu Lukaku (Chelsea), Riyad Mahrez (Manchester City), Lautaro Martinez (Inter), Kylian Mbappé (PSG), Lionel Messi (PSG), LUKA MODRIĆ (Real Madrid), Gerard Moreno (Villarreal), Mason Mount (Chelsea), Neymar (PSG), Pedri (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Mohamed Salah (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City) i Luis Suarez (Atletico Madrid).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo