NIJEMCI OPASNO PODCIJENILI HRVATA: / Vodstvo Bayerna donijelo iznenađujući zaključak o Vatrenom

Image
Foto: Profimedia

Gazzetta je nedavno objavila kako je Interu dosta skandala hrvatskog veznjaka

16.9.2020.
16:20
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati onome što danima dolazi iz talijanskih medija, hrvatski reprezentativac MarceloBrozović na izlaznim im je vratima Intera.

Pitanje je samo gdje će nastaviti karijeru. AntonioConte navodno ga je ponudio Chelseaju u zamjenu za N'GoloaKantea, međutim "Bluesi" su odbili njegovu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telegraph je objavio kako u londonskom klubu ne žele pregovarati s Nerazzurrima oko dogovora o razmjeni zbog načina na koji je Conte napustio Chelsea. Naime, Conte je od 2016. do 2018. vodio Chelsea, a nakon što je dobio otkaz, tužio je klub jer je imao još godinu dana ugovora. Vlasnik Chelsea Roman Abramovič se pokušao dogovoriti, no Conte je to odbio i na sudu dobio oko 10 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon toga počelo se pisati da ga NikoKovač želi u Monacu, ali za sada se na tom polju još ništa nije dogodilo.

Ranije je pak bilo govora kako Bayern u njemu vidi zamjenu za Thiaga Alcantaru. Sport Bild je pak povodom tih glasine objavio kako to nije istina, odnosno da je klub odlučio kako Brozović je nema potrebnu kvalitetu. Talijanski novinar Fabrizio Romano također je potvrdio ovu priču dodaju kako nema ništa između Intera i Bayerna na temu Brozović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih se tjedana, inače, sve više nagađa kako bi Brozović uskoro mogao napustiti San Siro. Gazzetta je nedavno objavila kako je Interu dosta skandala hrvatskog veznjaka koji je ugovorom vezan za milanski klub do 2022. uz klauzulu od 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo