'NIJE VAM OVO SRBIJA' /

Igrači Zvezde šokirali izjavama, pa naišli na nezapamćenu reakciju: 'Ne može ništa ni 'žvaljavi' napraviti'

Image
Foto: Profimedia

Igrači Crvene zvezde iznenadili su izjavama nakon teškog poraza od Intera

2.10.2024.
9:21
Profimedia
VOYO logo

Inter je sinoć na San Siru razbio Crvenu zvezdu sa 4-0, ali igrači Zvezde kao da (ni)su igrali ovaj dvoboj. Naime, nakon poraza su poručili da ih Inter nije oduševio. Točnije, takvo što je kazao kapetan Crvene zvezde Uroš Spajić.

Image
RUKAVICA JE BAČENA /

Monaco je na hrvatskom poslao poruku Dinamu. Ovo znači samo jedno

Image
RUKAVICA JE BAČENA /

Monaco je na hrvatskom poslao poruku Dinamu. Ovo znači samo jedno

"Inter nije ničim posebno iznenadio i oduševio. Ništa specijalno nisu stvorili, mi smo im sve poklonili. Nisu nas iznenadili. Mislim da nisu ni stvorili neke specijalne šanse, osim onih što smo im mi dali. Doslovno smo im poklonili od starta, iz svlačionice smo primili gol iz slobodnjaka", poručio je Uroš Spajić za Arena Sport i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli smo da možemo igrati i oni su nas puštali da igramo, stvarali smo neke prilike, ali u nastavku smo napravili neke greške koje su nedopustive na svakom nivou, a ne u Ligi prvaka".

I katastrofalni Rade Krunić uvjeren je da Zvezda može igrati rame uz rame s najboljim europskim ekipama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da smo dali gol u prvom poluvremenu bilo bi nam lakše. U nastavku smo imali inicijativu. Igrali smo hrabro i pokazali da možemo igrati s pet-šest najboljih ekipa Europe. Takva slika nam daje vjeru za dalje, da možemo još mnogo napraviti".

Navijači rivalskih klubova, posebno Partizana, odmah su se javili nakon teškog poraza Zvezde. Neki od njih su imali zanimljivu poruku, a jasno je i zbog čega.

"Nije vam ovo Srbija da vas suci izvlače kad god ste u nevolji. Ne može ništa ni 'žvaljavi' napraviti", primjer je jedne od poruka koja je upućena igračima Zvezde, prenosi BiH portal SportSportba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Luis Ibáñez: 'Boysi su mi zamjerili odlazak u Crvenu zvezdu, ali razumijem sve i cijenim ih'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo