DINAMO TVRDI: / 'Nismo zaboravili Ćorića na Poljudu! Evo što se stvarno dogodilo...'

Image
23.3.2016.
11:17
VOYO logo

U srijedu ujutro portal Goal je objavio da se autobus s igračima Dinama u nedjelju nakon utakmice s Hajdukom zaputio prema Zagrebu bez svojeg nogometaša Borne Ćorića koji je nakon utakmice bio na doping kontrole, a kada je s njom završio autobus s njegovim suigračima već je otišao prema Zagrebu. U tekstu se navodi da je mladi hrvatski reprezentativac nakon doping kontrole prvo tražio klupski autobus oko stadiona, a onda shvatio kako su na njega zaboravili.

Vrlo brzo nakon što se pojavila, tu priču su na službenoj stranici Dinama demantirali. Priznaju da Ćorić nije bio u autobusu, ali ne iz razloga što su na njega zaboravili, već iz organizacijskih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Što se stvarno dogodilo? Ante Ćorić je bio nasumično izabran za doping kontrolu kojoj se podvrgnuo nakon odigrane utakmice. Dok su suigrači i trener obavljali medijske obaveze i pripremali se za polazak kući Ante još uvijek nije uspio dati dovoljnu količinu urina potrebnu za doping test. Obzirom da gostovanje Dinama u Splitu osigurava veliki broj policajaca naravno da nije bilo logično da svi oni, a ima ih na stotine, čekaju na cesti , semaforima i po Splitu satima dok Ćorić ne pomokri dovoljnu količinu za test. Posebno kada se to, a znalo se događati, može čekati do dugo u noć. Samo iz tog razloga je autobus i većina delegacije pod policijskom pratnjom krenula prema Zagrebu dok su, u dogovoru s trenerom, Ćorića na Poljudu ostali čekati klupski djelatnici sa službenim automobilom`, objavili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ante Ćorić

Na kraju, sve je prošlo u najboljem redu i po planu, poručuju iz kluba. `Nakon osam popijenih bočica vode Ante je oko 20 sati završio s doping testom i skupa s klupskim liječnikom i djelatnicima kluba te dva policijska vozila s izuzetno simpatičnim i korektnim policajcima koji su se satima družili s našim djelatnicima krenuli prema Zagrebu. Policijska pratnja je, kao i uvijek, prepratila djelatnike kluba i našu mladu zvijezdu do Vrpolja`, pojasnili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo