NEYMAR UCIJENIO PSG: / Englezi plasirali nevjerojatnu priču o najskupljem nogometašu današnjice

Image
Foto: AFP

Neymar uvjetovao svoj ostanak u PSG-u povećanjem plaće

19.3.2018.
9:40
AFP
VOYO logo

Britanski The Times donio je nevjerojatnu priču o najskupljem igraču današnjice Neymaru, a istu su prenijeli i španjolski ugledni sportski mediji poput Marce i As-a. Naime, engleski dnevnik piše kako je Neymar uvjetovao svoj ostanak u PSG-u povećanjem plaće, koja već sad iznosi astronomskih 1.3 milijuna eura tjedno. Time bi skoro pa udvostručio svoja trenutna primanja koja iznose 700.000 eura tjedno.

NEYMAR PODIJELIO NAVIJAČE: Što je Brazilac želio poručiti polugol u invalidskim kolicima i s citatom preminulog Stephena Hawkinga!?

NEYMAR ODIGRAO POSLJEDNJU UTAKMICU ZA PSG? Španjolci i Francuzi plasirali senzaciju o Brazilcu: ‘Ne želim se vratiti u Pariz’

PSG, kako Marca prenosi, opovrgnuo je pisanja The Timesa. Vrijedi spomenuti kako aktualni Neymarov ugovor s PSG-om istječe 2022. godine, a mediji pišu kako Brazilac želi napustiti Pariz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Brazilian superstar Neymar listens during a press conference at the Parc des Princes stadium on August 4, 2017 in Paris after agreeing a five-year contract following his world record 222 million euro ($260 million) transfer from Barcelona to Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain have signed Brazilian forward Neymar from Barcelona for a world-record transfer fee of 222 million euros (around $264 million), more than doubling the previous record. Neymar said he came to Paris Saint-Germain for a "bigger challenge" in his first public comments since arriving in the French capital. / AFP PHOTO / Lionel BONAVENTURE

Glasine koje su se pojavile posljednjih tjedan dana uzburkale su vodu u vodećoj momčadi francuskog prvenstva. PSG je prošlog ljeta platio rekordnu odštetu od 222 milijuna eura za Neymara, da bi nakon ispadanja iz Lige prvaka od Real Madrida krenule priče da je Brazilac nezadovoljan i kako je kontaktirao Barcelonu sa željom da se vrati natrag. Također, sve su učestalije priče da ga u svojim redovima želi Real Madrida i da su spremni platiti nevjerojatnih 400 milijuna eura za njega.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo