NEYMAR GLASAO ZA HRVATA: / Srna i Čačić nisu se složili u jednom

Image
Foto: AFP, FABRICE COFFRINI

Dodijeljena je nagrada za najboljeg nogometaša godine. Očekivano pripala je Lionelu Messiju. Kako smo već pisali dobio je 41,33 posto glasova kapetana reprezentacija, izbornika i novinara.

11.1.2016.
21:28
AFP, FABRICE COFFRINI
VOYO logo

Zanimljivo je da Messi i njegov konkurent CristianoRonaldo nisu dali glasove jedan drugome. Argentinac je pet bodova dao LuisuSuarezu, tri Neymaru i jedan AndresuIniesti. Ronaldo je s druge strane najviše bodova dao KarimuBenzemi (5), pa JamesuRodriguezu (3) i GarethuBaleu (1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bodovi Rakitiću

Posebno je upečatljiv podatak da je kapetan Brazila Neymar jedan bod dao IvanuRakitiću, dok je pet dao Messiju, a tri Suarezu. Rakitić je dobio bod i od izbornika Libanona MiodragaRadulovića, a jedini je hrvatski nogometaš koji je dobio glasove u izboru za Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacija DarijoSrna najviše je bodova dao Messiju, zatim Ronaldu, dok je jedan dao Bayernovu napadaču ThomasuMülleru. Hrvatski izbornik AnteČačić je slično kao i Srna dao najviše bodova Messiju i Ronaldu, ali je on jedan bod dao ZlatanuIbrahimoviću. Tko je kako glasovao možete vidjeti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo