ZVUČI NEREALNO / Nevjerojatno, ali istinito. Cristiano svim silama želi iz Uniteda, no nema kamo: Već četiri kluba odbili su njegovog menadžera

Image
Foto: Profimedia

Poznato je koliko ga trener Atletica Diego Simeone cijeni jer ga je Portugalac više puta izbacio iz Lige Prvaka.

20.7.2022.
12:36
Profimedia
VOYO logo

Portugalska nogometna superzvijezda Cristiano Ronaldo zatražio je odlazak iz Manchester Uniteda ovoga ljeta jer sljedeće sezone želi igrati u klubu koji se natječe u Ligi prvaka pa ga njegov menadžer Jorge Mendes nudi velikim klubovima po cijeloj Europi.

Image
ČUVAJU GA KAO OKO U GLAVI /

Za našeg Luku u Madridu imaju posebne planove: Kapetana Vatrenih drže kao kap vode na dlanu, ima privilegije kao nitko

Image
ČUVAJU GA KAO OKO U GLAVI /

Za našeg Luku u Madridu imaju posebne planove: Kapetana Vatrenih drže kao kap vode na dlanu, ima privilegije kao nitko

Mendes ga je navodno ponudio njemačkom Bayernu, francuskom PSG-u i engleskom Chelseaju, no oni nisu bili zainteresirani, a u priču uključio i jedan klub iz Saudijske Arabije koji ga je navodno pokušao dogovoriti na dolazak "najvećom ponudom u povijesti nogometa" i čak 250 milijuna eura za dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavila se i nevjeorjatna vijest koja bi vjerojatno razljutila obožavatelje Kraljevskog kluba, ali čini se da ni od toga neće biti ništa.

Prelazak u gradskog rivala?

Također, iz Španjolske je stigla senzacionalna vijest da je za Ronalda zainteresiran Atletico Madrid, najveći rival Reala, u kojemu je Portugalac igrao najbolji nogomet u karijeri. Saznajemo da su razgovori završili neugodno po Ronaldovu stranu. Naime, Jorge Mendes se našao s izvršnim direktorom Atletica Gilom Marinom. Rekao mu je kako Ronaldo želi igrati Ligu prvaka i da je spreman igrati za 'manju cifru'. Marin se zahvalio Mendesu i odbio je ponudu tvrdeći da je njegov potpis preveliki zalogaj za klub" , tvrdi El Pertidazo de Cope.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Poznato je koliko ga trener Atletica Diego Simeone cijeni jer ga je Portugalac više puta izbacio iz Lige Prvaka. Navodno će se Realov najveći rival pokušati rješiti plaća nekolicine igrača kako bi pokušao dovesti Ronalda, ali to će biti poprilično težak zalogaj. Iako Cristiano ne želi ostati u Manchester unitedu i igrati u Europskoj ligi, Erik Ten Hag ga vidi u svojim planovima te uporno naglašava kako je Ronaldo odsutan zbog obiteljskih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, niti jedan od tih potencijalnih transfera nije se ostvario, a sada je, prilično neočekivano, kao glavni favorit za njegovo dovođenje odjednom je iskočio lisabonski Sporting, ekipa u kojoj je započeo nogometnu karijeru. Međutim, Ronaldo ih je, pomalo neočekivano, vrlo grubo odbio. Među navijačima i prema nekim neslužbenim izvorima, proširila se priča da se Ronaldo vraća u Sporting, ali na kraju je Ronaldo na Instagram-profilu SportTV Portugala, Ronaldo napisao da je to obična laž i da se ne vraća u Lisabon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo