NEVJEROJATNI DETALJI AFERE KOJA TRESE SVIJET: / Neymar zarađivao na autogramima, Balotellijev bonus za nedobivanje crvenih....

Image

Velika afera "Football Leaks", koja posljednjih dana trese nogometni svijet, otkriva i nevjerojatne detalje iz ugovora brojnih nogometnih zvijezda.

6.12.2016.
18:28
VOYO logo

Tako je engleski premijerligaš Tottenham dužan francuskom vrataru Llorisu platiti osam tisuća eura za svaku pobjedu, ali i 4,000 eura za poraz.

Image
REGIJA BRUJI O 'SLUČAJU MODRIĆ': /

'Hrvati su u panici, Luki prijeti zatvor, i on je sakrio milijune'

Image
REGIJA BRUJI O 'SLUČAJU MODRIĆ': /

'Hrvati su u panici, Luki prijeti zatvor, i on je sakrio milijune'

Roberto Firminho u svom ugovoru s Liverpoolom ima odštetnu klauzulu od 90 milijuna eura, ali uz dodatak kako ne smije preseliti u Arsenal. Mladi Brazilac može u bilo koji klub izuzev "Topnika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Roberto Firmino

IZNENAĐENI? Procurilo je i to! Otkriveno tko će osvojiti Zlatnu loptu

"Zločesti dečko" europskog nogometa Talijan MarioBalotelli imao je u Liverpoolu 'bonus za nedobivanje crvenih kartona" u iznosu od dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Belgijski reprezentativac ThomasVermaelen ima klauzulu u ugovoru s Barcelonom koja mu osigurava 100.000 eura po sezoni kao 'odštetu' što ga trener može koristiti na bilo kojoj poziciji u sastavu.

Talijanski stručnjak Fabio Capello tražio je 75,000 dolara kako bi vodio momčad zvijezda koju su predvodili Neymar, Cavani i Lavezzi u tri humanitarne utakmice na kojima se skupljao novac za djecu. Na koncu je dobio 50,000 jer je jedna utakmica otkazana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Branič brazilske reprezentacije i francuskog prvaka PSG-a ThiagoSilva u pariškom klubu zarađuje osam milijuna eura po sezoni. Međutim, PSG mu dodatna plaća 12.000 eura za stanarinu, 2,5 milijuna poreznog duga dok je igrao u Italiji, zrakoplovne karte za osam letova na relaciji Pariz - Rio de Janeiro za cijelu njegovu obitelj, bonuse za osvajanje trofeja, te dodatnih 33,333 eura ako poštuje etička pravila kluba.

Image
Foto: AFP

Njegov sunarodnjak Neymar dobio je 40,000 dolara za 600 autograma. Cristiano Ronaldo je s istom tvrtkom imao ugovor na 50,000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je danski reprezentativac DanielAgger 2014. preselio iz Brondbyja u Liverpool njegov bivši klub se obavezao kako će na svakoj domaćoj utakmici reklamirati Aggerovu tvrtku koju ima zajedno s bratom. Tijekom svake domaće utakmice Brondbyja osam puta po 27 sekundi se reklamira Aggerova tvrrtka.

Image

Dokumenti "Football Leaksa" koji cure u javnost potresli su nogometni svijet. Njemački Der Spiegel nedavno je pisao o utaji poreza Christiana Ronalda i Josea Mourinha, El Mundo Deportivo tvrdi kako je u poreznim utajama sudjelovao i naš Luka Modrić, dok talijanski mediji navode kako je sumnjiv transfer Matea Kovačića iz Dinama u Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom proteklih devet mjeseci, 52 istraživačka novinara iz cijele Europe, uz pomoć desetak web stručnjaka analizirali su podatke, a koristili su kodiranu Internet platformu za komunikaciju.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo