Play ponuda

TRANSFERIRALI GA U PRITVOR / Nevjerojatan incident u Konferencijskoj ligi: Navijač utrčao u teren i slomio nos mladom igraču Fiorentine

Foto: screenshot

Drugi je to incident koje su se ovog tjedna zbili na terenima turskih klubova u europskim natjecanjima, jer na utakmici Fenerbahcea i Seville navijači domaćeg kluba su u glavu pogodili vratara Marka Dmitrovića

17.3.2023.
8:51
screenshot
Play ponuda

Ružne vijesti stižu nam iz Turske gdje je navijač Sivasspora utrčao na teren i nokautirao igrača Fiorentine za vrijeme susreta osmine finala Konferencijske lige. Dvoboj je završio pobjedom talijanskog kluba 1:4, a do incidenta je došlo u smiraj utakmice neposredno nakon što je Fiorentina zabila četvrti pogodak.

Meta napada je bio 20-godišnji veznjak Viola Alessandro Bianco koji je nastradao svega nekoliko minuta nakon što je ušao na teren. Naime, nakon što je Castrovilli postigao posljednji pogodak na susretu navijač je preskočio ogradu, utrčao u teren, udario Bianca u lice i slomio mu nos.

Policija je odmah reagirala, a igrači talijanskog kluba su teren napustili uz pratnju zaštitara.

'Slomljen mu je nos. Sve se činilo kao odlična zabava, stadion je bio put, a onda ovaj detalj… ovaj detalj je upropastio sve', kazao je nakon utakmice trener Fiorentine, Vincenzo Italiano.

Play ponuda

Sam igrač je nakon utakmice podijelio fotografije na kojima se vide ozljede nosa i vilice.

Drugi je to incident koje su se ovog tjedna zbili na terenima turskih klubova u europskim natjecanjima, jer na utakmici Fenerbahcea i Seville navijači domaćeg kluba su u glavu pogodili vratara Marka Dmitrovića.

Jasno je da će UEFA kazniti oba kluba. Treba napomenuti kako su i Fenerbahce i Sivasspor ispali iz daljnjeg natjecanja.