NEREDI U ŠPANJOLSKOJ: / Dinamovi navijači napravili kaos u središtu Seville, letjeli su stolovi i stolci

Image
Foto: Screenshot

Iako je utakmica između Seville i Dinama u Španjolskoj proglašena visokorizičnom te je policija izdala posebnu obavijest hrvatskim navijačima, do sukoba je ipak došlo.

2.11.2016.
8:47
Screenshot
VOYO logo

U noći s utorka na srijedu došlo je do tučnjave na ulicama andaluzijskog grada, a snimke se šire društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo navodi da je stotinjak Dinamovih navijača cijeli dan konzumirlao alkohol u središtu grada te su u jednom trenutku počeli razbijati sve oko sebe. Policija je uhitila tri navijača Dinama o dobi od 24 do 29 godina, ali još uvijek nema informacija o ozlijeđenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do najžešćih sukoba došlo je u ulici Avenida de la Constitución. Kako javlja Cadena Ser, oko 30-ak Dinamovih navijača napravilo je nerede u jednom kafiću u središtu grada oko 23 sata, a prema riječima očevidaca letjeli su stolovi i stolci.

24espana pak navodi da su se nakon demoliranja navedenog kafića navijači sukobili s policijom. Sevilla je objavila pka kako njihovi navijači nisu sudjelovali u neredima, a nagađa se da je došlo do sukoba između dvije sukobljene frakcije Dinamovih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci očekuju da će na tribinama Sevillinog stadiona biti oko 500 navijača Dinama, iako je zagrebački klub objavio da bi ih trebalo biti 208.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog straha od sukoba domaćin je zaustavio prodaju ulaznica koje se nisu mogle kupiti u utorak. A neće niti u srijedu. Razlog je strah da Dinamovi navijači ne dođu do karata bez policijske provjere te se pomiješaju s domaćim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo