NEOPISIVO SLAVLJE U BERLINU: / Raspjevani igrači Eintrachta šokirali hrvatskog trenera i potpuno ga zalili pivom

Image
Foto: AFP

Frankfurt godinama ne pamti slavlje koji su im priredili nogometaši Eintrachta i Niko Kovač

20.5.2018.
10:19
AFP
VOYO logo

Hrvatski stručnjak Niko Kovač je trenerski mandat u Eintrachtu iz Frankfurta završio osvojivši njemački kup pobjedom u subotnjem finalu protiv svog budućeg kluba minhenskog Bayerna sa 3-1, a junak susreta bio je hrvatski napadač Ante Rebić s dva pogotka.

KOVAČ STIGAO DO SENZACIJE U BERLINU: Rebić zabio dva gola Bayernu u finalu Kupa i osigurao trofej Eintrachtu nakon 30 godina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet piše prekrasne priče. Sretan sam zbog kluba, navijača i momčadi. Stajali smo ovdje prije utakmice i pričali o tome kako, kada smo ujedinjeni, možemo napraviti sve - i u sportu i u društvu. To je ono što se dogodilo i ovoj momčadi koja je uvijek silno vrijedno radila za uspjeh", govorio je novinarima nakon utakmice bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KOVAČ DOŠAO DO NAJVEĆEG USPJEHA KARIJERE: Bivši izbornik u suzama dočekao kraj, a onda je pohrlio u zagrljaj Vatrenom

U tim trenucima u dvoranu uletjeli su njegovi igrači, predvođeni Kevinom Princeom Boatengom te svojeg trenera počastili "kupanjem" u pivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala svim navijačima koji su nas podržavali. Nikad neću zaboraviti ovu noć. Naravno da sam sretan zbog trofeja, ali tužan sam jer odlazim", zaključio je emotivni Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo