Izazvao potres u Dinamu pa rekao istinu koja će neke zaboljeti

'Imam preko 250 utakmica na klupi. Mislim da je to više i od Jurčića, a pogotovo od Bilića ili Štimca', izjavio je Nenad Bjelica koji je u Maksimiru sa svojim igračima izazvao 'potres'.

23.8.2013.
13:31
VOYO logo

Nenadu Bjelici je malo tko vjerovao kada je govorio da njegova Austria ima šanse u Zagrebu. Kruno Jurčić je htio pobjedu od "što više - nula", a na kraju ga je Zdravko Mamić zbog bolnog 2:0 poraza po treći puta torpedirao s Dinamove klupe.

"Moj bivši trener Otto Barić jako se pohvalno izrazio o meni jer zna koliko je teško strancu u Austriji zadobiti povjerenje, a pogotovo dobiti prigodu u Beču. Ja sam krenuo od treće lige, skoro dna, jer to mi je bila jedina šansa da se probijem i nije me bilo sram, iako sam znao da sam kapacitet za veće domete. Bio sam svjestan da se moram dokazivati kako bih došao do ovoga gdje sam danas, na korak do Lige prvaka. Iza mene su godine velikog rada i svakodnevnog usavršavanja, razumijevanja i odricanja moje obitelji", izjavio je Bjelica za Sportske novosti i dodao nešto što bi moglo zaboljeti neke hrvatske trenere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=VILIbrIZL8iSjehK

"Ja znam koliko ulažem u sebe, ali ispada da uskrsnem, budem otkrivan svakih 10-ak godina. Prvo kao povratnik u Osijek, pa igrač za reprezentaciju, sada kao trener, iako imam preko 250 utakmica na klupi. Mislim da je to više i od Jurčića, a pogotovo od Bilića ili Štimca. Svjestan sam i te kako da nam predstoji još 90 minuta do cilja, Dinamo je opasan s Jurčićem ili bez njega", kaže Bjelica kojeg previše ne brine Mamićeva šok-terapija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam statistiku nakon naprasnih stručnih promjena, no novi čovjek novom energijom može pomoći momčadi. Mi ćemo se usredotočiti na svoju igru. Najvažnije nakon 2:0 mi je da je moja momčad vidjela da se protiv Dinama može igrati, da ga se može raniti, no moramo i sljedećeg utorka biti ozbiljni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo