IMALI SU PROBLEMA / Turci su sigurni u dolazak Hrvata s kojim je Bjelica imao sukob: 'Stiže nam Nenadov princ'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nekako je i najrealnije da od svih imena, baš Žaper dođe do Bjelice u Trabzon...

29.4.2023.
12:25
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Prema pisanju turskih medija, hrvatski stručnjak je vrlo aktivan na tržištu otkako je stigao u Trabzonspor. Iako se pisalo čak o dolascima Oršića,Livakovića,Livaje i Žapera, to ipak spada u sferu želja i nagađanja iz razloga što znaju da je Bjelica s nekim od tih igrača radio i jako dobro poznaje nogometaše u HNL-u.

Image
RIZIČNO /

Nenad Bjelica potezom šokirao tursku javnost: 'Ovo je iznenađujuće'

Image
RIZIČNO /

Nenad Bjelica potezom šokirao tursku javnost: 'Ovo je iznenađujuće'

Ipak, Bjelica je poznat kao pragmatičan i strog trener koji za svoju momčad traži prave ratnike, a zavidan broj takvih svojevremeno je doveo u Dinamo s kojima je onda pisao jedne od najljepših stranica u povijesti zagrebačkog kluba. Kasnije je i u Osijeku dovodio igrače koji su za HNL pojmove bili klasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Princ Nenada Bjelice'

Turski portal Sabah je od navedene četvorice igrača, siguran da će Bjelica dovesti Osijekovog kapetana: "Princ Nenada Bjelice stiže u Trabzon. Nakon što Bjelica utvrdi tko će ostati, a tko otići iz momčadi, očekuje se da će uprava poduzeti konkretne korake za Žapera i ostala imena na popisu želja", pišu Turci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekako je i najrealnije da od svih imena, baš Žaper dođe do Bjelice u Trabzon, ali treba napomenuti kako se u Nenadovo vrijeme "vladavine" u Osijeku, kroz kuloare moglo pročitati da su Bjelica i Žaper imali sukob oko filozofije igre, te je zadnji vezni u kolovozu bio i odstranjen iz momčadi zbog istog razloga.

Za Žapera je bilo interesa iz Dinama i Borussie Monchengladbach, a može pokriti i poziciju stopera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo