NEMA SPAVANJA ZA MODRIĆA I DRUŠTVO: /

Navijači PSG-a napravili kaos uoči utakmice godine na Parku prinčeva

Image
Foto: Screenshot

Uoči uzvratne utakmcie između PSG-a i Real Madrida navijači su došli u prvi plan.

6.3.2018.
11:10
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida među kojima je i hrvatski dvojac Luka Modrić i Mateo Kovačić doputovali su u ponedjeljak u Pariz. Tamo će u sklopu osmine finala braniti prednost od 3:1 iz prvog susreta. Da im im bude što teže potrudili su se domaći navijači.

Kako javlja Marca skupina najžešćoj navijača PSG-a u noći s ponedjeljka na utorak pohodila je hotel u kojem su smješteni Zinedine Zidane i njegovi igrači. Osim što su sipali uvrede na njihov račun palili su baklje i bacali petarde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski list navodi da je riječ o 50-ak ultrasa i da su se pojavili pred hotelom oko 1.30 sati. Srećom po Madriđane uskoro je na mjesto događaja stigla policija te je rastjerala navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sipali uvrede

As pak navodi da su navijači ranije tog dana razvili transparent s natpisom 'Puta Madrid' (Jeb... Madrid), koji su već bili istaknuli i tijekom utakmice s Troyesom. To se dogodilo prije noćnog posjeta, točnije dok su čekali Madriđane da se vrate s treninga.

Domaćinima će itekako trebati silna podrška s tribina pogotovo jer za susret ne mogu računati na najboljeg igrača Neymara. On se prije desetak dana ozlijedio i neće ga biti oko dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo