NEMA POŠTEDE ZA HRVATA: / Pogledajte što je Perišić morao raditi dok je cijela momčad imala slobodan dan

Image
Foto: Profimedia

Vatreni se do kraja sezone mora izboriti za novi ugovor

27.4.2020.
9:20
Profimedia
VOYO logo

Malo više od dva mjeseca nakon što mu je tijekom treninga Bayerna stradao gležanj hrvatski reprezentativac IvanPerišić vratio se treninzima. Prošlog tjedna počeo je trenirati s loptom, a za vikend je odradio intenzivan individualni trening dok je ostatak momčadi imao slobodan dan. Nakon malo više od 80 dana od ozljede loma gležnja pokazao je da je blizu povratka na travnja te bi uskoro trebao početi trenirati sa suigračima.

Nastavak sezone

Natjecanje u Bundesligi moglo bi biti nastavljeno 9. svibnja, dobiju li nogometaši "zeleno svjetlo" od političara. Kancelarka Angela Merkel će se 30. travnja ponovno sastati s čelnicima saveznih pokrajina u Berlinu, a među temama bi se trebao naći i nastavak natjecanja u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom period Perišića čeka nova runda dokazivanja i borba za ugovor s Bayernom. Dobra je stvar za njega što je hansi Flick nedavno potpisao ugovor s njemačkim velikanom i ostaje na klupi do daljnjega. Nijemac je veliki Perišićev fan i vjerojatno će ga zadržati i nakon isteka jednogodišnje posudbe. Prema svemu sudeći još preostaje dogovor s Interom oko otkupne klauzule. Lani je ona postavljena na 20 milijuna eura, ali zbog izmijenjenih okolnosti uslijed pandemije koronavirusa ona će sigurno biti niža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo