NEMA ODUSTAJANJA: / U posrnulom velikanu imaju novu ideju kako da se dokopaju hrvatskog napadača

Image
Foto: AFP, FRANCOIS LO PRESTI

Sve su veći izgledi da će hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić sljedeće sezone igrati u dresu posrnulog talijanskog velikana Milana.

21.6.2017.
8:42
AFP, FRANCOIS LO PRESTI
VOYO logo

Zanimanje Rossonera za 29-godišnjeg napadača traje već neko vrijeme, a prema izvještajima talijanskih medija, ovaj bi tjedan napokon trebali biti napravljeni i konkretniji koraci. Mediaset Premium navodi da će se tijekom srijede sastati Milanov sportski direktor Massimiliano Mirabelli i njegov kolega iz Fiorentine Pantaleo Corvino.

Odštetna klauzula 50 milijuna eura

Iako Kalinić u ugovoru ima ugrađenu odštetnu klauzulu od 50 milijuna eura, očekuje se da će Fiorentina prihvatiti ponudu od 30 milijuna. No, Milanu je i to previše pa pokušava spustiti cijenu uključivanjem Gianluce Lapadule (27) u transfer. Lapadula je prošle sezone zabio osam golova, na San Siru ga se žele riješiti i nadaju se da će Toskanci pristati na takvu razmjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Kalinićevom dolasku u Milan inzistira trener Vincenzo Montella kojem se hrvatski napadač u potpunosti uklapa u planove koje ima s momčadi. Kalinić je u prošloj sezoni postigao 20 golova u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo