NEMA KRAJA PROBLEMIMA NA EURU: / Njemački huligani rasistički i fizički napali brazilske novinare

Image

Nema kraja problemima na Europskom nogometnom prvenstvu. Navijači njemačke reprezentacije verbalno i fizički nasrnuli su na novinare dok su radili svoj posao za TV postaju Bandeirantes.

17.6.2016.
11:57
VOYO logo

U istom danu je prvo jedan Englez napao dva njemačka novinara, a malo kasnije njemački navijači napali su dva brazilska novinara. Fernando de Henrique Oliveira kazao je kako su njemački huligani udarili njega i njegovu kolegicu Soniu Blotu dok su radili svoj posao za TV postaju Bandeirantes. Ovaj gnusni incident dogodio se ispred željezničke postaje Gare du Nord odakle se putuje do Stade de Francea, izvještavaju brazilski mediji.

"Bilo ih je otprilike pedesetak i jedan od njih me rasistički vrijeđao i tjerao da izađem van. Molio sam ga barem da ne udara moju kolegicu, no i nju je udario i rasistički vrijeđao. Ne boli nas toliko fizički, koliko je ta psihička bol jaka. Ne možemo vjerovati, ali stvarno izgleda da se do kraja svog života moramo ispričavati drugima zato što smo crne kože i u manjini", kazao je Oliveira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo