NEĆE BITI LAKO: /

Hrvatski adut Španjolcima je otkrio svoje favorite Eura i ime igrača kojem se najviše divi

Image
Foto: AFP, Goran Stanzl/PIXSELL

S novinarom španjolske Marce razgovarao je veznjak Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić. Najviše pitanja posvećeno je nadolazećem Europskom prvenstvu.

8.6.2016.
15:40
AFP, Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Za početak je Rakitić upitan o favoritima Eura koji u Francuskoj započinje u petak.

"Španjolska, Engleska, Njemačka i Francuska su među njima, a i Belgija je opasna. Europsko prvenstvo bit će teško, svaka reprezentacija ima barem dvojicu igrača koji svojom kvalitetom mogu iznenaditi svakoga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo o skupini

A ovako je Rakitić prokomentirao skupinu D u kojoj su uz Hrvatsku - Španjolska, Turska i Češka.

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

"Nesumnjivo je to najteža grupa. Češka ima kvalitetnu reprezentaciju koja u posljednje vrijeme igra vrlo dobro i svi će morati biti na oprezu u utakmici protiv njih. Španjolska ima momčad sastavljenu od igrača koji mogu u svakom trenutku stići do pobjede pa se nadamo da neće imati svoj dan kada ćemo mi igrati protiv njih. Ipak, da je nogomet tako jednostavan moglo bi im se već sada uručiti trofej."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniesta je neopisiv

Upitan je i Barcelonin hrvatski veznjak da prokomentira igre klupskog suigrača Andresa Inieste.

"Za njegove igre trebao bih koristiti Google kako bih pronašao pridjeve kojima bih ga nahvalio. Nikada nisam vidio igrača poput njega, ali se nadam da će brzo na ljetne praznike jer znam da nedostaje supruzi i djeci", zaključio je Rakitić uz dodatak da je u dvije godine provedene u Barceloni napredovao u svim segmentima nogometne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo