MODRI OTPUTOVALI NA CIPAR / 'Neće biti lagano, a priča o vremenskim uvjetima je prenaglašena...'

Image

Dinamo je u prvoj utakmici drugog prekola Lige prvaka s Omonijom na Maksimiru pobijedio 2:0

26.7.2021.
18:08
VOYO logo

Momčad Dinama otputovala je u ponedjeljak u Nikoziju na uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije, a trener Damir Krznar izjavio je da ne očekuje laganu utakmicu, ali vjeruje da njegova ekipa ima snage uspješno završiti posao.

Image
MODRI OSVOJILI PRVE BODOVE /

Rapsodija Dinama u Kranjčevićevoj; Majer, Šutalo i Gavranović napunili mrežu Hrvatskog Dragovoljca

Image
MODRI OSVOJILI PRVE BODOVE /

Rapsodija Dinama u Kranjčevićevoj; Majer, Šutalo i Gavranović napunili mrežu Hrvatskog Dragovoljca

 "Ulazimo s lijepom prednošću, ali utakmica još uvije traje. Omonia je i u Zagrebu dokazala da je momčad za svaki respekt, dokazala je da s njom moramo biti jako studiozni i ozbiljni. Ne očekujem laganu utakmicu, ali vjerujem da smo našli mogućnosti i da imamo snage uspješno završiti ovaj posao", izjavio je, kako prenosi internetski portal Dinama, trener Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Dinamo je proteklog utorka u prvoj utakmici na Maksimiru svladao Omoniju sa 2-0. Vodeći pogodak za Dinamo postigao je Lovro Majer u 65. minuti, a u 81. minuti je na njegov ubačaj za 2-0 glavom pogodio Kristijan Jakić.

Modri će ostati mirni

Dinamov trener vjeruje da njegova momčad neće postati nervozna ako rezultat krene loše za hrvatskog prvaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Naši igrači dobro slijede upute i izvršavaju zadatke bez obzira na to bio rezultat u nekom trenutku pozitivan ili negativan. Naravno, dogodi se da u slučaju nekog primljenog pogotka momčad postane nervozna, ali nama se to nije tako često događalo i vjerujem da ni neće. Napominjem, u svakoj utakmici možete primiti pogodak, ali veće su šanse da ćete rezultat pretvoriti u pozitivu ako ste i dalje fokusirani na svoj zadatak i cilj, ako ste i dalje mirni, nego ako krenete kaotično s nerezonskim rješenjima", rekao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vremenski uvjeti nebitni

 Prvotni termin utakmice bio je u utorak u 17 sati po lokalnom vremenu, no tada bi vladala velika vrućina, pa će utakmica početi u 19 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 18 sati po hrvatskom vremenu.

 "Mislim da je ta priča o vremenskim uvjetima na Cipru i samom terminu utakmice suviše naglašena u medijima. Ne mislim da će to biti presudan faktor. Ipak, pomicanje termina pokazuje da su ljudi u Uefi uvidjeli da moramo voditi brigu o zdravlju igrača. U tom smislu zahvaljujemo i sindikatu igrača. Mislim da je bilo previše opomena, pogotovo u zadnje vrijeme. Kad takav ritam utakmica spojite i s klimatskim uvjetima zaista bi moglo biti opasno za zdravlje, pa je s tog aspekta pomicanje termina opravdano", dodao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Trener Dinama Damir Krznar

Bez kapetana po 3. pretkolo

 On je napomenuo da su na raspolaganju svi igrači, osim Arijana Ademija: "Sa Ademijem ćemo još morati biti malo strpljivi. Sadegh Moharrami polako ulazi u fazu da može početi utakmicu, ali zbog prevencije smo odlučili da ga ipak nećemo prijaviti za Cipar. Daniel Štefulj još uvijek ima malu virozu, odradio je tek jedan trening i nismo se usudili u takvom ga stanju povesti na ovaj daleki put".

 Dinamo će u ponedjeljak navečer na Cipru odraditi posljednji trening i pripreme za utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo