NE ZNAMO NI SUPARNIKA, A PROBLEMI SU VEĆ POČELI: / Dalić ostao bez veznjaka za dodatne kvalifikacije?

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Veliki talijanski derbi između Intera i Milana na rasporedu je u nedjelju u 20:45.

11.10.2017.
18:44
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Kako stvari stoje u njemu bi umjesto trojice mogao zaigrati samo jedan hrvatski reprezentativac. Naime, Nikola Kalinić izvan je stroja od 1. listopada kada je u ogledu protiv Rome ozlijedio aduktor. U Milanu sve rade kako bi bio spreman.

"Kaliniću se stanje popravlja iz dana u dan. Pažljivo pratimo njegov o stanje i još je upitno hoće li se oporaviti. Lagani smo optimisti," kazao je klupski liječnik Stefano Mazzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane u dresu Intera sasvim sigurno neće biti Marcela Brozovića. Veznjak je ozlijedio mišić lista tijekom susreta s Finskom prošlog petka zbog čega je otpao za Ukrajinu.

Iz Italije je u srijedu stigla vijest da bi mogao biti izvan pogona dulje od prvotne prognoze. Mediaset Peremim piše da su problemi s mišićem bili podcijenjeni i da bi mogao izbivati do sredine studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da bi se lako moglo dogoditi da propusti dodatne kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Prve utakmice igraju se od 9. do 11. studenog, a uzvrati su od 12. do 14. studenog. Kada će točno i s kim igrati Vatreni doznat ćemo u utorak u 14 sati kada je na rasporedu ždrijeb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo, inače, znači da je za sada za 'Derbi della Madonnina' spreman samo Ivan Perišić. Krilni napadač izvrsno je startao u novu sezonu. U sedam kola upisao je po tri gola i asistencije te bi se lako moglo dogoditi da bude čovjek odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči susreta Inter se nalazi na trećem mjestu Serie A sa 19 bodova, koliko ima i Juventus na drugoj poziciji, dok je u vodstvu Napoli sa 21 bodom. Milan je sedmi sa 12 bodova.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo