NE ZNAMO KOJA JE GORA VIJEST: / Rebić prisilno zamjenjen nakon 45 minuta, a navijači ga razapinju: 'Daj rješite ga se više, najgori je'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan prvih 45 minuta

23.11.2019.
20:25
Profimedia
VOYO logo

U susretu 13. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Napoli su odigrali 1-1. Bio je to ogled dva posrnula talijanska velikana. Milan je susret dočekao na skromnom 14. mjestu, a Napoli na sedmoj poziciji, ali uzdrman sukobom predsjednika i igrača.

Gosti su poveli u 24. minuti golom Rodriga Lozana, no samo pet minuta kasnije izjednačio je sjajnim golom s ruba kaznenog prostora Giacomo Bonaventura. I bilo je to sve vrijedno spomena. Milan je ovim bodom prekinuo niz od dva uzastopna poraza, dok Napoli već pet kola ne zna za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

November 3, 2019, Milan, United Kingdom: Ante Rebic of AC Milan pictured on the bench during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481025858, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Rebić u problemima

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan prvih 45 minuta, a u poluvremenu je ostao u svlačionici zbog ozljede. Međutim i tih 45 minuta koje je odigrao, možda bi bilo bolje da nije jer ga na društvenim mrežama razapinju. Na Twitteru se pojavilo more negativnih poruka upućenih na račun Rebića.

Jedni tvrde kako su on i Piatek najgori igrači Milana trenutno, drugi pak više ne polažu nade da će ovaj išta napraviti u Milanu. Jedan je korisnik Twittera zaključio kako bi se Rebić mogao duže vrijeme izbivati zbog ozlijeda, dok drugi veli kako bi njegovu igru protiv Napolija ocijenio s jedinicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdvojili smo samo neke od posljednjih tweetova o Rebiću, a ostale, ako baš imate želju gledati vređaonicu, pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo