NE SAMO ZBOG RONALDA, ALLEGRI NEMIRNO SPAVA I ZBOG MANDŽE: / Brige mu se množe jedna za drugom

Image
Foto: AFP

Prije utakmice u Amsterdamu Juventusu raspored u Seriji A donosi Cagliari i Milan

1.4.2019.
14:15
AFP
VOYO logo

Ozljeda koju je Cristiano Ronaldo zadobio igrajući za portugalsku nogometnu reprezentaciju u kvalifikacijskom susretu za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine protiv Srbije, ozljeda je koja je na noge digla pola Torina. Dio grada koji diše za boje aktualnog talijanskog prvaka s nestrpljenjem čeka informaciju koja će otkriti hoći li njihova najveća zvijezda biti spremna za nastup u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Ajaxa.

Cristiano radi na povratku

Utakmicu protiv nizozemskog suparnika Juventus igra u Amsterdamu 10. travnja, a hoće li portugalski as u njoj istrčati pitanje je na koje odogvor u ovom trenutku nema niti trener momčadi Massimiliano Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano radi na tome da se vrati. Nadamo se da ćemo ga imati za utakmicu protiv Ajaxa, no bit će teško. Ima još devet dana, stići ćemo zajedno procijeniti situaciju. U ovom trenutku radi ono što može, sasvim je prirodno u ovom trenutku budemo oprezni u svemu te da procjenjujemo svaki 'za' i 'protiv'.

Problem s Mandžukićem

Prije utakmice u Amsterdamu Juventusu raspored u Seriji A donosi gostovanje kod Cagliarija u utorak te subotnji derbi protiv Milana. Otkrio je Allegri pritom da ima još problema, a dio njih otpada i na hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao je povišenu tjelesnu temperaturu, trebat će procijeniti u kakvom je stanju", kazao je trener talijanskih prvaka, a prenosi nogometni portal Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo