The Special One /

Ne bi vam bilo svejedno čuti legendarnog Mourinha kako se dere na igrače: 'Vi ste bez ja*a!'

Image
Foto: AP Images

Legendarni Jose Mourinho poslao je prilično direktnu poruku igračima Rome nakon poraza od Intera u Kupu.

10.2.2022.
22:53
AP Images
VOYO logo

Jose Mourinho preuzeo je Romu na početku ove sezone, a njihovo zajedničko razdoblje je turbulentno. Mourinho je poznat pod nadimkom The Special One, što dostojno objašnjuje njegov poseban i osebujan karakter.

Roma se trenutno nalazi izjednačena s Laziom na šestom mjestu poretka Serie A, a posljednju utakmicu protiv Intera su izgubili s rezultatom od 2-0. Taj poraz posebno je naljutio Mourinha, koji je nekoć osvojio Ligu prvaka s Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Mourinho poslije utakmice imao govor koji je mnoge igrače ostavio bez riječi, a ovo ne bi bio prvi put da je legendarni Mourinho izgubio kontrolu nad svlačionicom.

"Želim znati zašto se user**e kad igrate prvih deset minuta lice u lice s Interom! Želim znati zašto se ponovno user**e u prvih deset minuta kad igrate protiv Milana. Svi vi, nema iznimki!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim znati zašto ste se pokazali malima protiv velikih. Ako smo mali, suci će nas tretirati kao da smo mali. Tretiraju Romu kao da je Mala! Inter je fantastična ekipa, imali ste ih ispred sebe i umjesto da pronađete pravu motivaciju, vi se user**e!"

"Najveća mana muškarca je manjak ja*a u osobnosti. Bojite se ove utakmice? Idite igrati u Seriu C! Nećete naći nijednu momčad s prvacima, vrhunskim stadionom i pritiscima nogometa. Vi ste ljudi bez ja*a, najgora stvar za muškarca," oštro je rekao Mourinho.

I dok bi neke igrače motivirao govor protiv Mourinhovog, koji očito pokušava probuditi i motivirati svoje igrače, mnogi bi mogli zamjeriti ovom treneru tako direktan jezik. Na kraju dana, nogometaši nisu najlakših osobnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo