NAVIJAČI POSLALI PORUKU ŠUKERU I SAVEZIMA: /

Ovo je novi udarac povjerenju vladajućoj garnituri

Image
Foto: Facebook

Tri nove poruke još su jedan dokaz da je aktualni predsjednik HNS-a Davor Šuker izgubio povjerenje javnosti, posebno hrvatskih ultrasa.

4.12.2017.
21:16
Facebook
VOYO logo

Veći dio hrvatske javnosti, što ankete i istraživanja i pokazuju, više ne vjeruje Davoru Šukeru i smatra kako je u hrvatskom nogometu došlo vrijeme za promjene. Hrvatski premijer Andrej Plenković svojom je subotnjom izjavom između redaka dao naslutiti kako je politika (čitaj HDZ i on osobno) okrenula leđa Šukeru, o čemu više možete pročitati u linku dolje.

NET.HR OTKRIVA: Andrej Plenković i HDZ okrenuli leđa Davoru Šukeru? Županijski savezi razmišljaju o povlačenju svoje podrške brendu

A navijači Dinama, Hajduka i Cibalije, odnosno hrvatske reprezentacije, jasno su dali do znanja što misle kako bi županijski nogometni savezi trebali postupiti prilikom odluke kome dati glas u kandidaturi za predsjednika HNS-a, odnosno na samoj izbornoj skupštini IO HNS-a 22. prosinca u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa su tako Vinkovčani na poruci napisali:

NET.HR DOZNAJE: Šukerov jeftin trik doživio debakl! Opara i HDZ brendu zadali ozbiljan udarac u borbi za HNS

"Ako u HNS-u ostane tako, na tribini će biti ovako", uz transparent Vinkovci okrenut naopaku, što u navijačkom svijetu označava nezadovoljstvo. Ultrasi su porukom dali do znanja kako će se i dalje nastaviti bojkot hrvatskih navijačkih skupina hrvatske reprezentacije, odnosno kako će HNS i reprezentacije i dalje biti u strahu od neželjenih scena na utakmicama u obliku prekida, bakljada s ciljem bacanja baklji u teren i ostalih "akcija" hrvatskih ultrasa protiv Davora Šukera i društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Isto mišljenje gaje i Torcida iz Istre čiji su članovi na poruci napisali:

"Šukeru nedajte glas i Istra će biti ponosna na vas", uz prekriženi napis HNS i znak 1950.

Bad Blue Boys iz Karlovca također su jasno dali do znanja što misle o vladajućoj garnituri u HNS-u.

"Leglo ste lopova, uhljeba i političkih ovaca. Al' čisto srce ulice, jače je od vaših novaca", stoji u poruci ispred "Nogometnog saveza karlovačke županije", koja je jednoglasno podržala Šukerovu kandidaturu za predsjednika HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo