NAVIJAČI IZVRIJEĐALI MODRIĆA, UPLELA SE I DIJASPORA: /

'Nudim 1000 maraka onom tko pomogne'

Image
Foto: AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva

4.7.2018.
14:12
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu u Sočiju igra četvrtfinalni ogled protiv domaćina Rusije, ali igre Vatrenih nisu bile dovoljne da u potpunosti ušutkaju brojne navijače koji se bore protiv korupcije u HNS-u.

Išaran je mural Luki Modriću

Tako je, u noći sa ponedjeljka na utorak, išaran mural Luki Modriću u Vukovarskoj ulici u Mostaru. Mural je 'ukrašen' porukama kapetanu hrvatske reprezentacije koji je, podsjetimo, upleten u kazneni postupak protiv Zdravka Mamića, te je optužen za lažno svjedočanstvo upravo u tom procesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedvosmislene poruke

"I da doneseš titulu prvaka, ostat ćeš šljam Hrvata" i "G**no maleno" – dvije su nedvosmislene poruke upućene veznjaku Real Madrida. Kako piše Večernji list, Modrić je saveznika pronašao u jednom simpatizeru iz inozemstva, koji je ogorčen s potupkom i nudi 1000 maraka svakome tko pomogne policiji prilikom pronalaska krivaca.

"Protiv njih će se podnijet kaznena prijava i nadati je se da će im policija i tužiteljstvo naplatiti rekonstrukciju grafita u prvobitno stanje. Nećemo primjenjivati nikakvu silu niti sami provoditi pravdu", poručio je fan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo