NAVIJAČI ENGLESKOG VELIKANA PRESUDILI MANDŽUKIĆU: / 'Takvi igrači su podcijenjeni, a puno su korisniji od sebičnih zvijezda...'

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Hrvatski napadač na izlaznim je vratima Juventusa

31.7.2019.
10:47
Profimedia, Alamy
VOYO logo

Samo dan nakon što je engleski The Sun plasirao vijest da bi u razmjeni između Juventusa i Manchester Uniteda mogao sudjelovati i hrvatski napadač MarioMandžukić, reagirali su i talijanski mediji. Oni su pak samo pojačali tu glasinu.

Tuttomercatoweb i Gazzetta dello Sport tvrde da bi bivši Vatreni mogao na Old Trafford u paketu s Paulom Dybalom, dok bi u suprotnom smjeru trebao krenuti Romelu Lukaku. Talijanski prvak navodno je skloniji uz Dybalu ponuditi i 33-godišnjaka nego novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarri ne računa na njega

Iako je Mandžukić Juveov vjerni vojnik, nakon odlaska Maxa Allegrije i dolaska Maurizija Sarrija postalo je jasno da mu je budućnost u Torinu upitna. Super Mario nikako se ne uklapa u Sarrijevu nogometnu filozofiju što se pokazalo u dosadašnjem dijelu priprema. Sarri je veće povjerenje iskazao u svog miljenika Gonzala Higuaina te mu je dao značajnu minutažu koja je navela La Gazzettu da napiše kako bi Argentinac na kraju mogao ostati.

Premier liga, inače, bila bi novi izazov za Mandžukića jer je to jedina top liga u kojoj se još nije okušao. Prije Italije igrao je u Njemačkoj i Španjolskoj. Mandžukić bi United koštao oko šest milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podijeljene reakcije na Twitteru

"Nesebični igrači su toliko danas podcijenjeni. Oni se mogu prilagoditi svakom sustavu i puno su korisniji momčadi od sebičnih zvijezda. Volio bih Mandžukića u Unitedu iz tog razloga", glasi možda i najbolji komentar u korist Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo