Ultrasi / Navijači čuvenog danskog kluba se priključili obrani Ukrajine

Image
Foto: screenshot YouTube

U ukrajinskim medijima su se pojavile i fotografije danskih ultrasa, ali su im skrivena lica kako bi im identitet ostao nepoznat

16.3.2022.
17:39
screenshot YouTube
VOYO logo

Ratni sukobi u Ukrajini traju već tjednima, a sve više dobrovoljaca iz raznih zemalja Europe i svijeta pristižu u ovu istočnoeuropsku zemlju. Među brojnim strancima koji su se odazvali pozivu ukrajinskog predsjednika da dođu braniti Ukrajinu vrlo često se nalaze članovi navijačkih skupina raznih klubova.

Prema pisanju ukrajinskog portala Football.ua, među pristiglim dobrovoljcima nalazi se i velika grupa ultrasa danskog Brondbyja. Navodno su navijači iz Kopenhagena već u blizini Kijeva te bi trebali pomagati obrani glavnog ukrajinskog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi dobrovoljci Međunarodne legije teritorijalne obrane Ukrajine već su na položajima na periferiji glavnog grada. Tu su dobrovoljci iz Velike Britanije, SAD-a, Švedske, Litve, Meksika pa čak i iz Indije", objava je ukrajinska vojska na svome Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ukrajinskim medijima su se pojavile i fotografije danskih ultrasa, ali su im skrivena lica kako bi im identitet ostao nepoznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo