NEKI SU SE I ZABRINULI / Navijače šokirala Mbappeova preobrazba nakon odmora: 'Nema ga pola, je li moguće da će biti još brži'

Image
Foto: profimedia.hr

Ne treba zaboraviti da je Francuz bio blizu odlaska iz PSG-a i praktički je sve bilo riješeno oko njegovog prelaska u Real no ono što su mu Parižani ponudili presudilo je te se sluti da uz nevjerojatna primanja ima od ove sezone i velike ovlasti u svlačionici

16.7.2022.
18:05
profimedia.hr
VOYO logo

Francuski superstar Kylian Mbappe se s ljetnog odmora vratio gotovo neprepoznatljiv. Naime, mladi napadač je na pripreme došao znatno mršaviji te je tom promjenom šokirao navijače, a u prvi mah i zabrinuo neke od njih.

No po svemu sudeći nema razloga za brigu. Mbappe je, prema pisanju francuskih medija, trenirao s ocem tijekom odmora kako bi što spremniji dočekao novu sezonu i opravdao golemu plaću koju mu je PSG dao prilikom produženja ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije sugeriraju kako je Mbappe izgubio nešto na masi, ali je zadržao mišiće te po svemu sudeći mogao bi biti još brži no što je to bio do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne treba zaboraviti da je Francuz bio blizu odlaska iz PSG-a i praktički je sve bilo riješeno oko njegovog prelaska u Real no ono što su mu Parižani ponudili presudilo je te se sluti da uz nevjerojatna primanja ima od ove sezone i velike ovlasti u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo