ŠKOTE VEĆ HVATA PANIKA! ŠTO ĆE SE DOGODITI SASTANU LI SE SRBIJA I HRVATSKA U GLASGOWU? / 'To vam je Old Firm puta tisuću'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Postoji mogućnost da svije reprezentacije zaigraju u istoj skupini

9.12.2019.
15:19
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako Srbiju čeka još dosta dug put do plasmana na Europsko prvenstvo idućeg ljeta Škoti već strahuju od potencijalnog susreta s Hrvatskom u Glasgowu. Kao što je poznato hrvatska nogometna reprezentacija na Europskom prvenstvu 2020. godine igrat će u skupini D zajedno s reprezentacijama Engleske i Češke, te pobjednika play-offa između Škotske, Izraela, Norveške i Srbije.

Zbog takvog raspleta ždrijeba već su se pojavio strah među Škotima, a priču o rivalstvu dvije reprezentacije objavio je škotski The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od raspada Jugoslavije njihovi susreti protječu u mržnji te je navijačima zabranjeno ići na gostovanja. Međutim, tisuće njihovih navijača moglo bi se naći na ulicama Glasgowa 23. lipnja", pišu i donose izjavu neimenovanog navijača.

Image
Foto: AFP

Croatia's midfielder Luka Modric (R) and Croatia's coach Zlatko Dalic celebrate after winning the Russia 2018 World Cup semi-final football match between Croatia and England at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 11, 2018. / AFP PHOTO / Mladen ANTONOV / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

"Srpski i hrvatski navijači se mrze. Ne igraju često jedni protiv drugih, ali moglo bi biti gadno ako se Srbi kvalificiraju. Utakmica je navečer pa će i jedni i drugi piti cijeli dan. Ultrasi su organizirani i nije isključeno ni da napadnu policiju. Bilo bi kao Old Firm puta tisuću", glasi citat neimenovanog navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef tamošnje policija Bernard Higgins poručio je pak kako će biti spremni za tu utakmicu ako se dogodi.

"Napravit ćemo detaljan plan osiguranja", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo