NAPOKON IH DOČEKALI: / Nakon više od sto dana Zidane bez glavobolje, ali u Osasuni sad sigurno ne spavaju mirno

Image

Navijači Real Madrida, ali i trener te nogometne momčadi Zinedine Zidane napokon su dočekali da se na treningu zajedno uz ostatak momčadi pojave i perjanice sastava.

8.9.2016.
9:18
VOYO logo

Prošla su 103 dana od posljednje utakmice u kojoj su trojica napadača zajedno igrala, a riječ je o gradskom derbiju u finalu Lige prvaka u kojoj Real osvojio svoj jedanaesti europski naslov svladavši Atletico boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Ronaldo se oporavlja od ozljede koljena zadobivene u finalu Europskog prvenstva. Utakmica je to koja je igrana 10. srpnja, a nakon koje mu je trebalo punih mjesec dana da počne raditi po posebnom programu u klubu. Budući da posljednjih dana prisustvuje uobičajenim treninzima za očekivati je njegovo uvrštenje u momčad koja će u subotu igrati protiv Osasune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da je u potpunosti oporavljen i Benzema kojeg je mučila ozljeda kuka, a koji je posljednji put za Real zaigrao u utakmici Europskog superkupa protiv Seville, kada je zamijenjen u 58. minuti. I on će konkurirati za subotnji ogled 3. kola španjolskog prvenstva, baš kao i Bale koji se vratio s dužnosti u izabranoj vrsti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo