NAPADAČ STRADALOG LIVERPOOLOVOG NAVIJAČA OSUĐEN: / U Engleskoj zbog dijela presude nisu nimalo zadovoljni

Image
Foto: AFP

Protiv dvojice talijanskih državljana podignuta je optužnica zbog napada na napadača Liverpoola

18.10.2018.
20:28
AFP
VOYO logo

Protiv dvojice talijanskih državljana podignuta je optužnica zbog napada na 53-godišnjeg navijača Liverpoola, Seana Coxa, koji je nekoliko tjedana proveo u bolnici u kritičnom stanju.

Napad na domaćeg navijača Seana Coxa dogodio se prije prve utakmice polufinala prošlogodišnje Lige prvaka između Rome i Liverpoola. Tuča je izbila ispred puba Albert u blizini stadiona Anfield, a najgore je prošao 53-godišnji Irac kojem je mladi Talijan Filippo Lombardi nanio teške ozljede glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer, nakon pola godine, konačno je donesena presuda protiv Lombardija, koji je cijelo vrijeme proveo u istražnom zatvoru u Prestonu. Talijan je osuđen na tri godine zatvora zbog vršenja i poticanja nasilja. Međutim, nije proglašen krivim za napad i nanošenje teških ozljeda navijaču Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lombardi tvrdi da je sudjelovao u tuči, ali da nije nanio Coxu koban udarac. Riječ je bila, piše britanski Liverpool Echo, o drugom Rominom navijaču, oko čijeg slučaja detalja još uvijek nema. Liverpoolovi navijači i engleski mediji nisu, razumljivo, zadovoljni ovom presudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo