NAKON VIŠE OD DVIJE GODINE: / Rijeka srušila Slaven i zasjela na čelo poretka

Image

U susretu 7. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke svladali Slaven Belupa s 2-0 (1-0) i preuzeli čelo ljestvice.

27.8.2016.
23:01
VOYO logo

Nakon više od dvije godine i čak sedam uzastopnih prvenstvenih utakmica koje su završile remijem, nogometaši Rijeke uspjeli su na Rujevici pobijediti Slaven Belupo i barem do nedjeljnog večernjeg gostovanja Dinama na Drosini ostali sami na vrhu HNL ljestvice.

Prošle godine Belupo rak rana za Rijeku

Rijeka je bila uvjerljiva na svojoj Rujevici protiv sastava iz Koprivnice, koji je prošle godine u sva četiri međusobna susreta ostao neporažen potiv hrvatskog doprvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je puno teže nego što to rezultat sugerira došla do tri boda koja je potpisao probuđeni Florentin Matei. Matjaž Kek iznenadio je početnim sastavom, u odnosu na sve ovosezonske utakmice mjesto na lijevom boku umjesto Leonarda Zute zauzeo je Marko Vešović.

Matei i Bezjak matirali Farmaceute

U 29. minuti domaćini su poveli pogotkom Rumunja Florentina Mateia iz slobodnog udarca, da bi u 42. minuti branič Slavena Aleksandar Jovičić dobio crveni karton. Na 2-0 povećao je Roman Bezjak iz kaznenog udarca u 58. minuti. Gavranovićev udarac je u 11. minuti liznuo gredu i bila je to ponajbolja šansa za Rijeku u ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka vodi s 19 bodova, tri više od Dinama koji ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo