NAKON POPLAVE KRITIKA: / Messi poslao poruku svima koji ga tjeraju iz reprezentacije

Image
Foto: AFP

Nije lako Lionelu Messiju u rodnoj mu Argentini posljednjih mjeseci. Otkad su Gauči poraženi u finalu Copa Americe kritike ne prestaju, a najčešća je meta četverostruki osvajač Zlatne lopte.

9.9.2015.
21:58
AFP
VOYO logo

Argentina je lani izgubila od Njemačke u finalu Svjetskog prvenstva, a ove je godine u završnoj utakmici Južnoameričkog prvenstva pala protiv domaćina Čilea. Messi tako i dalje čeka prvi trofej s reprezentacijom, a nacija je razočarana jer je vjerovala da će zvijezda Barcelone barem jednom odvesti momčad na tron.

"Bili smo uvjereni u naslov"

Kritike su išle toliko daleko da je čak i argentinski izbornik Gerardo Martino rekao da bi se, da je na Messijevom mjestu, povukao iz reprezentacije. Sam Messi ipak ne razmišlja o tome, što je potvrdio i nakon prijateljskog dvoboja u Arlingtonu u kojem su Argentina i Meksiko odigrali neodlučeno 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOGODI SE I NAJBOLJIMA: /

Ovo je najgori Messijev slobodnjak!

Image
DOGODI SE I NAJBOLJIMA: /

Ovo je najgori Messijev slobodnjak!

"Dokle god me izbornik bude htio, bit ću ovdje. Uvijek. Pogotovo nakon razočaranja koja smo iskusili jer nismo osvojili nijedan trofej otkad sam u reprezentaciji. No, doći će novi ciljevi i nove prilike i zato se moramo nastaviti boriti", rekao je Messi lokalnim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reprezentacija je doživjela puno kritika, ali bili smo u dva finala u godinu dana, a to nije lako. Bili smo uvjereni da je finale u Čileu trenutak kada ćemo postati prvaci. Imali smo odličnu momčad i veliku vjeru u sebe. Svima nam je bilo teško", priznao je nogometni čarobnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo