ODLAZI NAJVEĆI DINAMOV TALENT: / Zbog stalnih sukoba i nezadovoljstva nema ga smisla držati u svlačionici

Image

Najtalentiraniji igrač modre svlačionice Ante Ćorić skoro pa sigurno na ljeto odlazi iz Dinama.

19.5.2017.
17:20
VOYO logo

Iako Ante Ćorić kod trenera Ivajla Peteva nije standardni član udarnih 11, Ćorić se i dalje nalazi u fokusu klubova diljem Europe. Trenutno, najveći interes za njega pokazuje talijanska Sampdorija. Prema pisanju Sportskih novosti, vode se vrlo ozbiljni razgovori na tu temu.

Međutim, u Maksimiru se za Antu Ćorića očekuju ponude još nekih klubova, jer javlja se još zainteresiranih. SN ističe da, to što još nema službenih ponuda, ne znači baš ništa, one ionako stižu kad su poslovi već pri kraju, kad se trebaju dogovoriti još samo neki detalji. No, definitivno, priča Ante Ćorića u Dinamu se lagano približava svome kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ante Ćorić

"Imamo dojam da su zbog toga obje strane skroz zadovoljne. Ćorić već duže vrijeme nije sretan u Dinamu, počelo je još od vremena Zorana Mamića. Odmah se razaznalo da odnosi ne štimaju i da će se teško popraviti. Kad je još Dinamo doveo Sammira, a Ćorića gurnuo na lijevu stranu, bilo je jasno da će mladi igrač tražiti brzu mogućnost odlaska", pišu Sportske.

S druge strane, klupski stav je također logičan, zbog svih tih stalnih sukoba i nezadovoljstva koje je iskazivao Ćorić, nema smisla držati ga u svlačionici jer generira negativne vibracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo