ZVIJEZDA BAYERNA UPOZORILA NA DVA OČITA PROBLEMA: / Da je ovako nešto Kovač izjavio Nijemci bi ga već razapinjali

Image

Njemački prvak pod hitno mora mijenjati stvari misle li do trofeja u novoj sezoni

4.8.2019.
14:57
VOYO logo

Potrebno nam je više kvalitete s klupe, ali i to će se dogoditi. Moje mišljenje je da klub treba dovesti još igrača. Rekao je to poljski napadač RobertLewandowski za Sport1 neposredno nakon poraza Bayerna od Borussije u njemačkom Superkupu. Ako ih uprava nije čula prvi put, sigurno jesu malo kasnije jer ih je ponovio u razgovoru za DAZN.

“Moje mišljenje je isto. Potrebni su nam igrači koji će odmah raditi razliku na terenu. Treba nam više kvalitete na klupi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opaki Rummenigge

Da je tako nešto izjavio NikoKovač, prema dosadašnjem iskustvu, već bi dobio po prstima od Karla Heinzea-Rummeniggea, izvršnog direktora kluba. Međutim, kada to kaže Lewandowski onda to dođe kao prava usluga Kovaču jer s najboljim igračem kluba vodstvo neće ulaziti u sukobe.

Image
Image

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski celebrates scoring during the German Cup (DFB Pokal) quarter-final football match FC Bayern Munich v FC Heidenheim on April 3, 2019. (Photo by Sven Hoppe / dpa / AFP) / - Germany OUT / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.

"Svjesni smo da nešto moramo napraviti", prokomentirao je Poljakovu izjavu sportski direktor HasanSalihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lewandowski je ovom prilikom upozorio i na lanjski sindrom.

"Nakon što smo primili prvi gol nismo bili 100 posto uvjereni da se možemo vratiti. Takve smo pogreške radili i prošle godine. Uvijek kada primimo prvi gol pokušavamo igrati, ali ne sa 100 postotnom vjerom da možemo preokrenuti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo