NAJBOLJI BILIĆ BOY RAZVESELIO SLAVENA: / 'Zbog njegovog uspjeha će i drugi poželjeti doći u West Ham'

Image
1.4.2016.
10:58
VOYO logo

Igrač koji je svojedobno bio otpisan u mlađim kategorijama Le Havre, poznatom rasadniku vrhunskih nogometaša, u kojemu je, između ostalog, stasao i Paul Pogba, nije odustao po povratku na rodni Reunion.

Probijao se preko pet francuskih klubova

Probijao se preko Nantesa, St.Etienne, Lillea, Marseillea, da bi zablistao u West Hamu gdje je nedavno nagrađen novim, petogodišnjim ugovorom. Payetova priča mogla bi biti inspirativna, nada se Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog njega bi ostali igrači mogli pomisliti kako će dolaskom u West Ham napraviti korak više u karijeri", kazao je Slaven Bilić.

Payet je dobrim igrama u engleskom klubu zaslužio novi poziv u francusku reprezentaciju, a oduševio je u nastupima protiv Nizozemske i Rusije. U te dvije utakmice bio je najbolji igrač Deschampsove momčadi. Nastup je začinio fantastičnim slobodnjakom protiv Rusa s 30 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Payet je procvjetao u West Hamu'

"Njegova situacija znatno se popravila u nacionalnoj momčadi u posljednje vrijeme. Siguran sam da su se navijači pitali zašto ga nema na izbornikovom popisu. Svojim nastupima protiv Nizozemske i Rusije, Payet je u potpunosti opravdao poziv", dodao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda su neki pomislili kako se Payet dolaskom u West Ham oprostio od ambicija igranja za nacionalnu momčad, ali dokazao im je koliko griješe. Payetova karijera je procvjetala kod nas".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham ove subote na Boleyn Groundu dočekuje Crystal Palace.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo