VIDEO: / Nije mogao vjerovati sto ima na penisu!

Nogometna povijest ponudila nam je brojne bizarne i smijesne situacije.

9.12.2014.
9:01
VOYO logo

Kao najnevjerojatnije iskljucenje svih vremena odabrali smo ono koje se dogodilo prije tri godine koje se dogodilo u jednoj od australskih nizih liga. Vjerovali ili ne, kapetan druge momcadi Old Hill Wanderersa dobio je crveni karton zbog - piercinga na penisu! Logicno je zapitati se kako je sudac uopce znao da si je Aaron Eccleston ukrasio muskost.

Nije mogao vjerovati gdje ima piercing

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E, pa tako sto je doticni nogometas u jednom trenutku utakmice protiv Swinburnea dobio udarac u nezgodno mjesto. Nije mogao izdrzati i morao je provjeriti je li dolje sve u redu, a u trenutku kad je radio inspekciju, sudac je primijetio da se nesto sjaji. No, kako nije bio potpuno siguran, zaustavio je utakmicu i odveo Ecclestona u svlacionicu da provjeri ima li doista igrac piercing?!

//www.youtube.com/embed/MciOb4GtkvU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemoj pogorsavati situaciju jer cu prekinuti utakmicu", rekao je sudac prije no sto je s igracem otisao u svlacionicu.

Vratio se nekoliko sekundi kasnije i pokazao mu crveni karton. Pravila o nosenju nakita na intimnim mjestima nema, ali sudac je ocito procijenio da bi Ecclestonov piercing mogao ozlijediti nekoga na terenu ili njega samoga i donio je odluku koja je postala internetski hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznervirao ga Borat

Iste te 2011. godine igrac-menadzer engleskog nizeligasa Dorchester Towna Ashley Vickers iskljucen je jer je fizicki napao polugolog gledatelja koji je upao na teren tijekom dvoboja protiv Havant and Waterloovillea. Vickers vise jednostavno nije htio cekati da se pojave zastitari i sam je odlucio srediti saljivca koji se na travnjaku pojavio u Boratovoj opremi. Nogometasev ragbijaski potez se nije, medutim, svidio sucu koji je iz dzepa izvukao crveni karton i zakljucio Vickersovu avanturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/hQaBClDfuIo

Mnogi se vjerojatno jos uvijek sjecaju dogadaja iz 2005. godine kada su se usred utakmice poceli tuci Lee Bowyer i Kieron Dyer. Ne bi to ni bilo toliko neobicno da ratoborni dvojac nije igrao za istu momcad - Newcastle United. Svrake su vec gubile s 3:0 protiv Aston Ville i imale igraca manje, a ispad Bowyera i Dyera samo im je dodatno otezao zivot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/AFLeTm46CqQ

Usao samo da bi udario

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A bivsi nogometas Newcastlea Keith Gillespie je kao igrac Sheffield Uniteda 2007. zaradio iskljucenje samo deset sekundi nakon sto je usao u igru protiv Readinga. Dok su jos svi cekali da lopta bude izvedena iz auta, Gillespie je uvalio lakat Stephenu Huntu i ekspresno otisao na hladenje. No, prije izlaska je stigao jos jednom opaliti Hunta.

//www.youtube.com/embed/CDojavqxIW4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vozio je prebrzo'

Na popis bizarnih iskljucenja svoje je ime dodala i Barcelonina zvijezda Javier Mascherano. Argentinac je u lanjskoj kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo protiv Ekvadora dobio crveni karton jer je nogom udario vozaca medicinskog vozila!? Nesretni si je djelatnik lijecnicke sluzbe, prema misljenju ozlijedenog Mascherana, umislio da je Schumacher i netko ga je trebao primiriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vozili smo se prebrzo i bio sam na rubu pada. Upozorio sam vozaca, ali on me je ignorirao", pokusao se opravdati Mascherano.

//www.youtube.com/embed/TYfrenuY_sk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je njemu smetala prevelika brzina, Edenu Hazardu po volji nije bila sporost. Krivac je bio sakupljac lopti u dvoboju Hazardova Chelseaja i Swanseaja. Mladic je odlucio malo zadrzati loptu i tako ukrasti koju sekundu u korist Velsana, a belgijskog je nogometasa to toliko iznerviralo da je kao pedagosku mjeru za bezobraznog skupljaca izmislio udarac nogom.

//www.youtube.com/embed/4fde7xmrNU0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo se zabrojao

Nismo, dakako, zaboravili ni naseg Josipa Simunica - njegov smo jedinstveni slucaj ostavili za kraj. Popularni Joe je usao u povijest kao jedini igrac u povijesti svjetskih prvenstava koji je tek nakon treceg zutog dobio crveni karton. U utakmici izmedu Hrvatske i Australije slavni engleski sudac Graham Poll se malo izgubio u matematici, pa je Simunica zaboravio iskljuciti nakon drugog zutog kartona. Ali ne moze ni on toliko zaboravljati koliko Simunic moze dobiti zutih kartona, pa je nakon treceg ipak zavrsio u svlacionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/d-NRQz0P6vg

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo