NAGOVJEŠTAJ SENZACIONALNOG PREOKRETA: / Je li Zlatan ovim potezom dao do znanja za koga će igrati iduće sezone?

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Još uvijek nema odgovora na pitanje u kojem će klubu karijeru nastaviti švedski napadač Zlatan Ibrahimović, ali sve su veći izgledi da bi mogao potpisati novi ugovor s Manchester Unitedom.

18.7.2017.
12:08
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Ibrahimović je sredinom travnja u utakmici Europske lige protiv Anderlechta zadobio tešku ozljedu koljena zbog koje će još neko vrijeme biti izvan pogona. Manchester United nije aktivirao mogućnost produljenja suradnje nakon što mu je istekao ugovor na godinu dana i nametao se zaključak o rastanku dviju strana.

Sinovi registrirani

No, prije nekoliko dana je The Sun objavio informaciju kako su liječnici Uniteda oduševljeni brzinom Zlatanova oporavka te kako mu je klub spreman ponuditi kratkoročan ugovor kad bude spreman za povratak na travnjak. Da se nešto doista 'kuha', sugerira i podatak koji su engleski mediji objavili ovaj tjedan, a govori da su Ibrahimovićevi sinovi Maximillian i Vincent registrirani za mlade momčadi Uniteda za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moglo bi to doista značiti da se Ibrahimović planira još neko vrijeme zadržati u Manchesteru, a i menadžer Jose Mourinho je prije nekoliko dana dao naslutiti da nije nemoguće produljenje ugovora sa švedskim nogometašem. Zlatan je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac Uniteda s 28 golova, ali ako ostane, u novoj će sezoni imati jaku konkurenciju jer su Crveni vragovi u međuvremenu za 85 milijuna eura doveli Romelua Lukakua iz Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo