uoči utakmice / Na San Siru došlo do sukoba navijača, troje ozlijeđenih, jake snage policije spriječile veći incident

Image
Foto: RTL

Masovna tučnjava se dogodila prilikom organizirane hodnje navijača Dinama ka stadionu

26.11.2019.
19:40
RTL
VOYO logo

Dinamo večeras u Milanu igra ključnu utakmicu grupne faze Lige prvaka. Protiv Atalante u 5. kolu, hrvatski prvak traži novu pobjedu i sanja drugo mjesto u skupini C. 

Na San Siru večeras će imati podršku od gotovo pet tisuća navijača koji su stigli iz svih krajeva Hrvatske i šire. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, uoči utakmice došlo je i do incidenta.

Najmanje tri osobe su ozlijeđene u tučnjavi navijača Dinama i talijanskih pristalica prije početka dvoboja Lige prvaka Atalanta - Dinamo u Milanu, objavila je agencija ANSA. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Masovna tučnjava se dogodila prilikom organizirane hodnje navijača Dinama ka stadionu, na Trgu Don Gnocchi nekih 500 metara od stadiona San Siro. Tučnjavu je prekinula intervencija policije.  ANSA javlja da su ozlijeđeni 14-godišnji dječak i njegov 50-godišnji otac, te još jedna osoba koja je odvedena u bolnicu, a svi su Talijani. 

Utakmicu sa stadiona prati i bivši hrvatski reprezentativac i bivši igrač Atalante Igor Budan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da nakon onih 4-0 da će Atalanta napraviti sve da pokušaju uzeti tri boda i pokazati da rezultat iz prve utakmice nije prikaz njihove kvalitete. Dinamo neće večeras biti lako kao na Maksimiru. Dinamo treba imati personalitet od prve minute, biti koncentriran na svaku situaciju, mislim da će Atalanta krenuti jako. Mislim da Dinamo treba imati taj karakter, biti strpljiv", rekao je Budan za RTL Danas uoči dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo