Vraća se u Torino / Muke po Marku Pjaci: Fiorentina ga više ne želi, u Juventusovoj postavi za njega nema mjesta

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Čelnici najjačeg talijanskog kluba su Pjacu iz Dinama doveli za više od 20 milijuna eura

19.12.2018.
17:10
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca ove bi se zime mogao pronaći točno negdje između dva talijanska prvoligaša koja ga ne žele u svojim redovima. 

Marko je na početku sezone došao na posudbu iz Juventusa u Fiorentinu, no u Firenci se nije najbolje snašao. U 13 utakmica u kojima je nastupio postigao je tek jedan pogodak, a uz pogodak je upisao i asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu nekonstantnu formu nedavno je prokomentirao i trener Fiorentine Stefano Pioli koji je rekao:

"S psihološke strane Pjaca se mora podići jer njegova kvaliteta nije upitna, ali njegovi nastupi su ispod očekivane razine. Mora pronaći u sebi snagu i želju da preokrene ovu situaciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nitko ne sumnja u njegov potencijal, dvadesettrogodišnjak se nikako ne može nametnuti kao igrač koji mora igrati u prvom sastavu, bilo Fiorentine, a kamoli Juventusa.

Čelnici najjačeg talijanskog kluba, koji su Pjacu iz Dinama doveli za više od 20 milijuna eura, na početku sezone su bili složni u izjavama da ga trebaju u budućnosti, a onda ga ekspresno poslali na posudbu u Fiorentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ga ne želi ni Fiornetina, bar tako javlja Sky Sports. Pjaca je na putu natrag u Juventus, gdje će se teško pronaći mjesta za njega jer napadačke pozicije suvereno drže Mario Mandžukić, Paulo Dybala i Cristiano Ronaldo. Nova posudba i novi klub najvjerojatnije su rješenje za nekadašnje ubojito krilo zagrebačkog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo