JEDINSTVENI JOSE /

Mourinho u elementu: 'Ne želim završiti rečenicu, mogao bih upasti u nevolje'

Image
Foto: Profimedia

Joseov Fenerbahce ove sezone neće igrati Ligu prvaka

14.8.2024.
8:30
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Lillea plasirali su se u play-off rundu Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Fenerbahčea, dok je Malmo izbacio grčki PAOK.

Image
OPAKA KONKURENCIJA /

Što to znači za Džeku i Hajduk? Fenerbahçe dovodi dva napadača

Image
OPAKA KONKURENCIJA /

Što to znači za Džeku i Hajduk? Fenerbahçe dovodi dva napadača

Nakon što je dobio prvi susret sa 2-1, Lille je u uzvratu u Istanbulu nakon produžetaka odigrao 1-1 i nastavlja svoj put prema elitnom natjecanju "Starog kontinenta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski sastav se odlično branio sve do sudačke nadoknade kada je Bafode Diakite zatresao vlastitu mrežu gurnuvši susret u produžetak. Kada je Aissa Mandi u 109. minuti zaradio crveni karton zbog oštrog prekršaja nad İrfanom Kahvecijem činilo se kako će Fener do slavlja. Međutim, gosti su s igračem manje u 116. minuti izborili jedanaesterac.

Alexander Dijku je igrao rukom, a španjolski sudac Jose Maria Sanchez Martinez nakon asistencije VAR-a pokazao na bijelu točku. Jonathan David je bio siguran za 1-1 i prolaz Lillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominik Livaković je branio za turski sastav koji sada seli u Europsku ligu.

'Realist sam'

Nakon utakmice trener Fenera Jose Mourinho bio je bijesan i za ispadanje je otkrivio suce.

"Bolje da ništa ne kažem o penalu. Samo sudac na terenu i u VAR sobi znaju zašto je ovo bio penal", rekao je pa okrivio i igrače Lillea zbog odugovlačenja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudački je posao da se pobrine da jedna momčad ne krade vrijeme. Mora se pobrinuti da igrači poštuju nogomet kao igru. Ne želim kritizirati protivnika, i oni su naporno radili da bi došli do rezultata, ali da su dali žuti karton za zadržavanje u prvih 20 minuta, sve bi bilo drugačije. Nažalost, nisu."

"Možemo napraviti dobar posao u Europskoj ligi, ali ako... Ne želim završiti ovu rečenicu, jer ako je završim, mogao bih upasti u ozbiljne nevolje. Danas je jedna momčad zaslužila pobjedu. Na kraju druga momčad slavi. Realist sam, nikad ne bismo uspjeli doći do finala Lige prvaka, ali imamo šanse u Europskoj ligi", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo