Mourinho protiv Modrića: 'Svejedno mi je koga ćemo izvući. Može i Real'

Menadžer Chelseaja, Jose Mourinho, izjavio je nakon ulaska u svoj osmi polufinale Lige prvaka da mu je apsolutno svejedno koga će njegova momčad izvući u toj fazi natjecanja.

9.4.2014.
12:51
VOYO logo

Mourinho je u utorak navečer postao jedini menadžer u povijesti Lige prvaka koji je u trenerskoj karijeri osam puta izborio nastup u polufinalu. To je učinio nakon fantastičnog povratka protiv francuskog PSG-a, koji je u London stigao s prednošću 3:1. Andre Schürrle i Demba Ba pobrinuli su se da Chelsea slavi s 2:0, odnosno da u konačnici izbori polufinale pogotkom postignutim prije tjedan dana u Parizu.

U idućoj fazi natjecanja Chelsea može izvući Real Madrid, bivši Mourinhov klub, ili pobjednike susreta između Atletico Madrida i Barcelone, odnosno minhenskog Bayerna i Manchester Uniteda. Na pitanje koga bi volio u polufinalu Mourinho je bio ravnodušan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Nije bitno. Real, Atletico, Barcelona, Bayern, Manchester United. Nije bitno. Mi smo u polufinalu, ostat će četiri najbolje momčadi svijeta i sve je nadalje moguće", rekao je Mourinho i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U polufinalu nas iščekuje veliki suparnik. Svi oni znaju da smo mi momčad koja ima poseban duh, unatoč činjenici da još nismo u zenitu svojih mogućnosti. Real? Zašto ne. Uživat ćemo u tom ogledu", rekao je portugalski stručnjak.

Mourinho je osvojio dvije Lige prvaka, ali dalje čeka svoj prvi naslov s londonskim "bluzama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo