Modrić progovorio nakon najvećeg uspjeha u životu

Hrvatski nogometaš Luka Modrić odigrao je svih devedeset minuta uzvratnog ogleda četvrtfinala Lige prvaka u Istanbulu. Galatasaray je slavio protiv Reala 3:2, ali dalje su prošli Madriđani.

10.4.2013.
8:51
VOYO logo

"Realno, ako se pogledaju obje utakmice mislim da smo zasluženo prošli dalje", blistao je Modrić nakon susreta koji je za njega završio zagrljajem i poljupcem od strane trenera Josea Mourinha, što dovoljno govori o tome koliko je Portugalac bio zadovoljan Modrićevom izvedbom. Podsjetimo, prvi je ogled Real na svom stadionu riješio pobjednički (3:0). "Sretan sam, naravno. Ipak sam prvi put u polufinalu Lige prvaka", rekao je Modrić i nastavio: "Postigli smo prvi pogodak na utakmici i potpuno kontrolirali situaciju u prvom dijelu. U tih prvih 45 minuta nismo Galatasarayju dopustili da kreira bilo što opasno pred našim vratima. No, u nastavku smo se valjda malo previše opustili i počeli su problemi od trenutka kada smo primili prvi pogodak. Došao je i drugi, treći... Na sreću, ništa se nepredviđeno do kraja nije dogodilo".

http://rutube.ru/video/embed/6279373 Modrić je na kraju pohvalio i Cristiana Ronalda. "Svaki put kada treba on zabije pogodak. Uvijek je tu kada je najpotrebnije. Ništa čudno, on je najbolji nogometaš na svijetu", rekao je hrvatski vezni igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener madridskog Reala bio je zadovoljan ulaskom u polufinale Lige prvake, iako je njegova momčad poražena u Istanbulu od Galatasaraya s 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mrzim gubiti utakmice! Trebali smo u prvome poluvremenu u potpunosti riješiti pitanje pobjednika ovog dvoboja (op.a. prva utakmica 3-0, poluvrijeme u Istanbulu 1-0 za Real). No, kada igrate protiv momčadi koja igra s toliko strasti i naboja nastaju problemi - rekao je Mourinho te nastavio: "Zaslužili smo proći dalje, a Galatasaray je zaslužio pobijediti i oprostiti se od Lige prvaka na dostojanstven način. To je veliki klub s velikim igračima", izjavio je Portugalac, koji se nije prestrašio kada su Turci poveli 3:1 20-ak minuta prije kraja. "Nemam vremena biti u strahu. Jedino o čemu sam razmišljao jest kako zatvoriti prostor kroz koji nas probijaju". Dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo je ovu utakmicu shvatio kao upozorenje za sve nadolazeće. "Zadovoljan sam prolaskom, ali nakon ovoga moramo biti svjesni da ništa ne treba uzimati zdravo za gotovo. Ovo nam je bila dobra lekcija za budućnost", rekao je Portugalac, koji je pretkraj utakmice legao na travnjak, te potencijalnom ozljedom prepao mnoge navijače Kraljevskog kluba. "Sve je u redu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo