MOURINHO NE ODUSTAJE OD VATRENOG: / Portugalac u siječnju opet ide po Perišića! 'Njegov novi ugovor s Interom imao je samo jedan cilj'

Image
Foto: AFP

Perišić je nedavno progovorio o tome što je bilo presudno u odluci da ostane na San Siru.

10.12.2017.
12:43
AFP
VOYO logo

Gotovo cijelo ljeto trajala je trakavica oko transfera hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića iz Intera u Manchester United. Klubovi na kraju nisu postigli dogovor pa je krilni napadač ostao u Italiji. Pokazalo se to za Inter odličnom odlukom s obzirom na formu u kojoj Perišić igra ove sezone. U 16 prvenstvenih nastupa dao je sedam golova i namjestio ih još šest čime je pomogao klubu da dođu na vrh tablice.

Nova prilika za Mourinha

Unatoč tomu što je nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor s Interom, britanski The Sun objavio je da će Jose Mourinho u siječnju imati priliku opet krenuti po 28-godišnjeg Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrde kako je novi ugovor potpisan s ciljem da cijena krilnog napadača ostane visoka pa navode da to znači da bi ga United mogao dovesti ako Interu ponude oko 50 milijuna eura. Bio bi to izvrstan posao za Inter s obzirom da su ga prije dvije godine doveli iz Wolfsburga za 16 milijena eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto je ostao?

Perišić je, inače, nakon što je dao tri gola Chievu prije tjedan dana progovorio o tome što je bilo presudno u odluci da ostane na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao i uvijek, trener je najvažniji, Spalleti je promijenio mnoge stvari. Rekao nam je da je svaki igrač važan, a ovo danas je dokaz tome jer su čak i oni koji nisu dobivali puno prilike dali svoj doprinos. Spalletti je bio ključan u mojoj odluci da ostanem u Interu", otkrio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo