MOURINHO NAJAVIO NOVO POGLAVLJE U KARIJERI: / 'Ondje ima nešto posebno. Čarolija, kvaliteta, mladost... to je fantastično'

Image
Foto: AFP

Najuspješnije razdoblje klupske povijesti Barcelona je ostvarila pod trenerskom palicom Josepa Guardiole, španjolskog stručnjaka koji je na klupu tog kluba zasjeo 2008.

16.10.2017.
9:23
AFP
VOYO logo

Portugalski stručnjak nije želio ulaziti u razloge zašto i nije postao Barcelonin trener nakon razdoblja provedenog u klubu na mjestu pomoćnika šefa struke, ali je dao naslutiti da baš nije sve prošlo onako kako je trebalo da bi do suradnje i došlo.

"Postoje dijelovi karijere koji nisu za javnost, možda ću o njima govoriti jednog dana kad ću biti star", prenosi španjolski izvor Mourinhovu izjavu za francuski Telefoot kojem je otkrio i da ne razmišlja o trajnom ostanku na aktulanoj poziciji menadžera u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još sam uvijek ambiciozan trener željan novih izazova. Siguran sam da moja karijera neće završiti u Manchester Unitedu", potvrdio je, a potom i dao naslutiti gdje bi mogao otvoriti novo poglavlje u poslu kojeg obnaša.

Budući da je proslavljeni trener 'pretplaćen' na velike klubove, a već je radio u Italiji, Španjolskoj i Engleskoj, nova destinacija bi mogla biti Francuska i trenutačno najjači klub ondje – bogati i moćni Paris Saint-Germain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki dan moj sin koji živi u Londonu nije otišao u Manchester, već u Pariz na utakmicu. Zašto ondje? Ondje ima nešto posebno. Čarolija, kvaliteta, mladost... to je fantastično", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo