MOURINHO LUPIO ŠAKOM O STOL: / Šefovima naredio dovođenje Vatrenog, spremna ponuda od 60 milijuna eura

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Jose Mourinho nema nikakvu namjeru odustati od dovođenja hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, piše u četvrtak talijanski dnevni list Gazzetta dello Sport.

6.4.2017.
9:36
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Čelnici Intera su prije nekoliko dana navodno donijeli odluku da ni 50 milijuna eura neće biti dovoljno za puštanje Perišića u predstojećem prijelaznom roku. No, Gazzetta ističe kako je Mourinho toliko uporan da je vodeće ljude Manchester Uniteda uvjerio da ponude čak 60 milijuna eura za hrvatskog krilnog napadača.

Strah od Chelseaja

Crveni vragovi su, tvrdi talijanski dnevnik, već nekoliko tjedana u pregovorima oko Perišića, a sada su ih odlučili ubrzati kako im Chelsea i Antonio Conte ne bi pokvarili posao. Dođe li na San Siro doista ponuda od 60 milijuna eura, teško je vjerovati da će je Inter odbiti s obzirom da je Perišića u ljeto 2015. doveo iz Wolfsburga za 19 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nerazzurri bi trebali prodati barem jednu svoju veliku zvijezdu kako bi napunili proračun i zadovoljili uvjete financijskog fair-playa. Kapetan Mauro Icardi nije na prodaju, tako da se realnim čini odlazak Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinhov posjet Zagrebu

Mourinho je nedavno bio u Zagrebu tijekom reprezentativne stanke, a engleski su tabloidi tvrdili da je razlog upravo Perišić. Kasnije se pojavila priča i o navodnom zanimanju za drugog Interovog Hrvata Marcela Brozovića, no čini se da je portugalski stručnjak ipak bacio oko na 28-godišnje krilo.

Ove je sezone hrvatski reprezentativac u 23 nastupa u Seriji A postigao devet pogodaka i šest puta asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo